Svjedočanstva cijepljenih su posao za DORH i policiju


Odem sad malo na Telegram grupu Arna Šebalj – svjedočanstva cijepljenih i čitam komentare. Ono tamo je šokantno! Svi govore otprilike isto – cjepivo…doze…tumori, rakovi, smrti, bolovi, tegobe… Isto to čujemo i uživo oko nas, bar ja, iz prve ruke, a znam i mnogi od vas.

Po meni, ovo je sad, više nego čvrst materijal, za novu kaznenu prijavu DORH-u i policiji, jer sad na one sa sumnjom na buduće počinjenje…imamo i dokaze da se to što smo sumnjali i dešava. Ovaj put bi to trebalo shvatiti ozbiljno i otići pred DORH masovno i predati nadležnima hrpe dokaza i svjedoka koji bi im potvrdili svoje sumnje. I ne micati se ispred DORH-a dok se istraga ne otvori, a tada im, u ime naroda, dati ultimatum da imaju tri tjedna za prve rezultate.

Naravno, mnogi od vas se ismijavaju s kaznenim prijavama prema vlastodršcima jer je jasno da su DORH i policija u njihovim rukama. No, vjerujte, ako se za nešto, a posebno takvo što, preda kaznena prijava, osumnjičenima nije nikada svejedno. Pogotovo!!! Pogotovo ako ju predaje narod u masi i dovede odmah hrpu svjedoka!!! Znaju oni da se lako može dostići, preko noći, svijest naroda koji poludi, izađe na ulice, sve obustavi i naredi policiji i DORH-u uhićenja provoditelja genocida koji je u tijeku.

Mislite li da bi oni nas toliko “ušutkavali” po internetu da se ne boje probuđenih, međusobno informiranih masa? Nema šanse. Da nas se ne boje ne bi postojao zloglasni Faktograf i slične umotvorine “novonormalnog svijeta”! Samo!!! Samo je problem što mi sami ne shvaćamo što znači odlučna, osviještena i probuđena masa koja ne pristaje da ju se *ebe u mozak! Da, točno to nam rade i svi smo toga svjesni, ali nikako da kažemo SAD JE DOSTA, DALJE NEĆETE!!

Zašto? Razloga je puno, ali su mahom banalni i nema ih smisla po tko zna koji put navoditi. Sve znamo! Baš sve! Na nama je samo da više napokon krenemo i odlučno budemo ono što po bogu i svemiru i jesmo – SLOBODNI I RAVNOPRAVNI LJUDI!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp