Nove epizode Netflix crtića pune su LGBTQ i neprimjerenog sadržaja


Dječji crtić u produkciji Netflixa ‘Battle Kitty’ privlači pozornost roditelja koji su šokirani izrazito seksualnom i homoerotskom prirodom programa.

Jedna zabrinuta majka objavila je upozorenje drugim roditeljima na svom Instagram profilu prošlog tjedna, rekavši im: “Moja su djeca počela gledati ovo i bila sam šokirana koliko seksualnog sadržaja ima u ovom crtiću. Netflix, morate ovo zabraniti. Glavna junakinja Kitty stalno nešto radi svojom guzom. Njegov ork pomoćnik je pobjegao iz mjesta punog BDSM likova…

Majka je također primijetila da je uznemirujući crtić stavio veliki “naglasak” na stražnjice likova i pitala zašto nose svu tu “mrežastu i BDSM opremu“.

Imajte na umu da je ovo ocijenjeno za uzrast od 7 i više godina, prema gigantu za streaming.

Zapravo, službeni Netflix YouTube kanal za dječje programe ima video posvećen “samo stražnjici” u Battle Kitty.

U skoro devetominutnoj kompilaciji, likovi se mogu vidjeti kako trče uokolo sa svojim napumpanim stražnjicama, prde, nose BDSM opremu, a u jednom trenutku netko im stalno zabija francuski ključ u stražnjicu dok dašću i od zadovoljstva i od iznenađenja.

Recenzija serije objašnjava: “Osim toga, roditelji će htjeti znati da je muški Ork, sekundarni protagonist serije, homoseksualac i očito je zaljubljen u drugog muškarca. Do kraja showa, njih dvojica se dogovore da zajedno odu na spoj. Kitty je također muškarac, ali nosi lukove i orkovske haljine koje ga osnažuju. Kitty Orcu često naziva ‘dječačić‘.”

Došlo je vrijeme kada roditelji moraju biti posebno oprezni i budno pratiti sadržaje koje njihove djeca konzumiraju kako ih ti isti ne bi usmjerili u nekom čudnom smjeru…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp