Australski senator poručio: SZO-ov distopijski plan za svijet mora biti zaustavljen; vrijeme je da napustimo SZO i UN


Sporazum o pandemiji koji je predložila Svjetska zdravstvena organizacija (“SZO”) i promjene međunarodnih zdravstvenih propisa su distopijska noćna mora, rekao je australski senator Malcolm Roberts u videoporuci u utorak.

“Svjetska zdravstvena organizacija, WHO, tvrdi da ima moć diktirati australsku državnu i saveznu zdravstvenu politiku, uključujući nametanje obveznog cijepljenja, karantina, zatvaranja granica i poslovanja i, što je najgore, zatvaranje svakoga tko se ne pridržava najnovijih propisa o cijepljenju. i prisilne medicinske postupke.”

Ovo grabljenje moći sada se dorađuje, rekao je, na sastancima iza zatvorenih vrata i o njemu će se glasovati na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini u svibnju 2024.

“Trenutni prijedlog uključuje desetke milijardi dolara za plaćanje mjera opreza u slučaju pandemije u Africi, a također kako bi se WHO-u omogućilo da prisili medicinske tvrtke da proizvode lijekove i opremu i daju ih afričkim zemljama, kao jasno mito za prevladavanje afričke nevoljkosti da se odreknu svojih nadležnost WHO-u. Afrikanci su blokirali prethodno glasovanje, pa sada UN pokušava kupiti afričke glasove.”

“Ovo je komunistička politika i obični Australci će morati platiti za to”, rekao je. “Odbacite diktatorske ovlasti Svjetske zdravstvene organizacije. I kad smo već kod toga, potpuno se povucite iz WHO-a i UN-a.“

Pročitajte transkript poruke senatora Robertsa (putem Escapingmasspsychosis ):

Mnogo se raspravlja o Konvenciji o pandemiji koju je predložila Svjetska zdravstvena organizacija i promjenama Međunarodnih zdravstvenih propisa.

Ukratko, prosidba je distopijska noćna mora.

Prema svojim proizvoljnim pravilima, WHO može narediti tvrtki da prestane proizvoditi lijekove – katastrofalna i ubojita zabrana ivermektina primjer je kako će se to koristiti.

Prema ovim promjenama, australske zdravstvene vlasti izvješćivat će WHO, a ne australski parlament, prenoseći naš nacionalni suverenitet na WHO.

Nema odgovornosti

Australija će se morati pridržavati svakog diktata Svjetske zdravstvene organizacije ili će se suočiti sa paralizirajućim sankcijama izvoza i tržišta novca.

Amandmani čak ukidaju sveobuhvatno načelo SZO-a o “zaštiti dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda osoba” i zamjenjuju ga besmislenom deklaracijom o jednakosti. To odražava namjeru korištenja ovih izmjena i dopuna za djelovanje suprotno ljudskom dostojanstvu, ljudskim pravima i temeljnim slobodama.

Ovo grabljenje moći sada se dorađuje na sastancima iza zatvorenih vrata i o njemu će se glasati na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini u svibnju 2024.

Ako budu odobreni, oba doma australskog parlamenta tek moraju ratificirati amandmane. Ali s obzirom na prirodu globalističkih marioneta na vlasti u političkim strankama u Canberri, ovaj je ishod vjerojatno unaprijed gotov zaključak.

Trenutačni prijedlog uključuje desetke milijardi dolara za plaćanje pripravnosti za pandemiju u Africi i omogućuje WHO-u da prisili medicinske tvrtke da proizvode i daju lijekove i opremu afričkim zemljama, kao jasno mito za suzbijanje afričke nevoljkosti prema ovlastima WHO-u.

Afrikanci su blokirali prethodno glasovanje, pa sada UN pokušava kupiti afričke glasove.

To je komunistička politika i obični Australci će za to morati platiti.

One Nation poziva vladu da ne prepusti australski suverenitet neizabranim, nereprezentativnim stranim birokratima koji su odgovorni za milijune smrti diljem svijeta.

Moji suradnici i ja predvodili smo opoziciju u Senatu prijedlogu zakona o zabrani gotovine koji su liberali-nacionalisti i laburisti progurali kroz Zastupnički dom. Zajedno s redovitim članovima Laburističke i Liberalne stranke, izvršili smo toliki politički pritisak da su obje globalističke stranke bile prisiljene povući prijedlog zakona o CashBan-u.

Zajedno možemo poraziti zločinca WHO.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp