Pravo lice Grete Thunberg


Avi Yemini i Ezra Levant iz Rebel Newsa stajali su na ulici na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, u Švicarskoj, kada su primijetili Gretu Thunberg. 

Čim su je ugledali, odlučili su je zaskočiti i izrešetati pitanjima na koja nije imala odgovore, već je većinu njih zanemarila i prečula, smijući se.

Ovdje u Davosu ima puno VIP-ovaca — vrlo vrlo važnih ljudi — od milijardera preko oligarha do šefova država.

Šefica svih njih je tobože borkinja za planet Zemlju po imenu Greta Thunberg.

Ona zapravo nije dijete – sada ima 20 godina – ali još uvijek izgleda kao da joj je 13. I to je njezina moć: dijete prorok koje nas mrkim pogledom osuđuje. Njezin najpoznatiji trenutak bio je vikanje “Kako se usuđuješ!” 

Pa, zašto bi tako gorljiva ekologica došla na konferenciju luksuznim privatnim zrakoplovom s ​​najvećim svjetskim industrijalcima?

Je li ona samo dječja glumica? I zašto bi netko trebao slušati o složenim znanstvenim i ekonomskim pitanjima osobu koja je napustila srednju školu?

To su samo neka od desetaka pitanja kojima su je Avi Yemini i Ezra Levant zasuli tijekom 20-minutnog hodajućeg intervjua.

Nitko dosad Greti nije postavljao teška pitanja — kao što vidite, mainstream mediji koji su hodali s neovisnim novinarima iz Rebel Newsa pitali su je samo lagana pitanja, čak su je i “branili” od njihovih pitanja koja im se nisu sviđala.

Ovaj intervju za nju je imao više iznenadnih pitanja nego što ih je ikada čula u životu.

Njezini su, pak, odgovori na ista bili bizarni, apsurdni ili nikakvi.

Sigurni smo da će njezini strastveni navijači biti oduševljeni ovim videom — njezino neodgovaranje na pitanja neovisnih novinara i omalovažavajući smijeh koji im je uputila, njezini će obožavatelji doživjeti kao prijekor istima.

To je dokaz da Greta stvarno nema pojma o tome za što se tobože zalaže, nije otvorena za raspravu o problemima i oslanja se na svoju umornu ispriku “Ja sam samo mlada djevojka!” kada je uhvaćena u laži.

Velika moć Grete Thunberg je u tome što ima 20 godina, ali izgleda kao da ima 13.  Kada god je netko isprovocira, ona se pretvara da je samo djevojčica i hihoće se. Nije ni čudo što je obožava Klaus Schwab i njegova „škvadra“ iz WEF-a.

Pogledajte ovaj intervju u prilogu i upoznajte Gretu kakvu još do sada niste upoznali.

Izvor: Rebel News

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp