WEF: „Amerikancima se za njihovo dobro moraju oduzeti prava na prvi amandman koji štiti slobodu govora”


Svjetski ekonomski forum objavio je da Prvi amandman SAD-a, koji štiti slobodu govora i slobodu tiska, mora biti poslan u povijest kako bi se omogućilo uspješno “ponovno pokretanje” čovječanstva.

Oni nas mrze i zbog toga žele ograničiti sva naša temeljna ljudska prava

Prema američkom senatoru Joeu Manchinu, Prvi amandman SAD-a je problem za koji globalistički boffini na Svjetskom ekonomskom forumu moraju pronaći rješenje. Ovako izgleda biti izdajica na globalnoj sceni.

Prema Manchinu i globalistima u Davosu, medijski prostor nije dovoljno kontroliran.

Ovo bi vam moglo zvučati apsurdno, ako uzmete u obzir da su mainstream mediji potpuno kupljeni i plaćeni. Ali Manchin, Schwab i elita iz Davosa ne govore o mainstream medijima. Govore o neovisnim medijima i internetu općenito. Govore o stvarnim ljudima poput nas.

Internet je veliki problem za elite. Oni žele da čovječanstvo živi u svijetu u kojem se politički teatar poput lažnog uhićenja Grete Thunberg ovog tjedna u Njemačkoj emitira u domovima milijuna ljudi, gdje svi prihvaćaju sve zdravo za gotovo jer više nema nikoga tko bi dovodio u pitanje narativ i razotkrivao njihove laži.

Pogledajte Thunberg i njezine kolege glumce kako se smiju, poziraju i spremaju se za kamere prije lažnog uhićenja koje su prenijele sve mainstream medijske mreže u svijetu.

Sve je lažno i tako to voli svjetska elita. Sve što je stvarno napadaju glavni mediji, ismijavaju ih kao lažne vijesti od strane provjerivača činjenica i potiskuju algoritme na društvenim medijima.

Živimo kroz potpuni frontalni napad na istinu i pristojnost, vrijeme u kojem se laži prodaju kao samoočigledne istine, a svatko tko se usuđuje reći istinu o stvarnom planu elita biva klevetan, omalovažavan, napadan kao lud… ili još gore.

Klaus Schwab suočio se s nezavisnim novinarom iz Japana ovoga tjedna na Svjetskom gospodarskom forumu u Davosu. Zabilježite njegovu reakciju kada kaže da je neovisna novinarka. Da, globalna elita nas se doslovno užasava.

Elita se neće zaustaviti pred ničim kako bi kontrolirala medije i internet jer su ulozi tako visoki.

Ne morate nam vjerovati na riječ. Klaus Schwab i njegove siledžije postaju sve arogantniji i počeli su se hvaliti svojim planovima za depopulaciju svijeta i uvođenje Novog svjetskog poretka.

Schwab je čak odustao od pretvaranja da nije baš odlučan uništiti Ameriku iznutra. Ovo je priznanje da će Amerika biti uništena i da će svijetom upravljati Svjetski ekonomski forum i njegovi dionici, uključujući Blackrock i Billa Gatesa.

A ako se pitate koliko čvrsto globalna elita kontrolira glavne medije, imamo nekoliko dokaza za tužiteljstvo.

Glavni mediji su razotkriveni da čitaju iz potpuno istog scenarija i promiču identičan propagandni narativ. Uzmimo za primjer prošlogodišnju izrazito teatralnu raciju FBI-a na Mar-a-Lago.

Što postavlja pitanje, što elita ima za skrivati ​​i zašto je tako odlučna učiniti da svi vide velike događaje na isti način?

Ovo je kontrola uma na djelu. Postoji razlog zašto se zovu programi i programiranje.

I nije prvi put da su mediji uhvaćeni u papagajskom ponavljanju istog propagandnog scenarija.

Jeste li iznenađeni?

Godine 1949. direktor CIA-e po imenu Frank Wisner dobio je zadatak stvoriti organizaciju odgovornu za manipulaciju medijima i izravnu akciju u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama diljem svijeta. Ova bi operacija bila poznata kao ptica rugalica.

Opravdanje za operaciju Ptica rugalica bila je borba protiv komunizma. Ali kao što se često događa s vladinim programima, navedeni cilj i stvarnost onoga za što se program koristi ne podudaraju se uvijek.

CIA će nastaviti zapošljavati mnoge vrhunske novinare koji rade za velike mainstream medije kako bi promicali svoju svrhu. Ali tu nisu stali. Također su angažirali mnoge studente i strane novinare. Sve da se zaustavi prijetnja komunizma. I, sve će više utjecati na javno mnijenje i na druge načine.

CIA je čak financirala holivudske filmove.

Iako možemo sjediti ovdje i raspravljati o etici operacije poput Ptice rugalice, nema rasprave o njezinoj učinkovitosti. Mockingbird je bio nevjerojatno učinkovit.

Operacija Ptica rugalica bio je opsežni program CIA-e koji je započeo u ranim godinama Hladnog rata i pokušao je manipulirati domaćim američkim medijskim kućama u propagandne svrhe.

CIA je uspjela implementirati sustav manipulacije masovnim medijima, dopuštajući im da kontroliraju svoje naracije, istovremeno cenzurirajući one koji im se ne sviđaju, sve dok je to bilo u tvrtki pod njihovom kontrolom.

Ogromne medijske tvrtke koje su kontrolirale goleme dijelove američkog medijskog krajolika, uključujući CBS, Time Magazine, The New York Times i Washington Post, sve su bile na bankovnom računu CIA-e – i izravno pod njihovom kontrolom.

Dok je Operacija Ptica rugalica mogla tajno djelovati mnogo godina, nisu mogli zauvijek ostati u sjeni. Godine 1964. David Wise i Thomas B. Ross objavili su knjigu pod nazivom “Nevidljiva vlada”.

Knjiga je razotkrila tajne aktivnosti CIA-e i način na koji je agencija djelovala. Zatim, samo dvije godine kasnije, Ramparts je objavio prvo razotkrivanje Ptice rugalice.

Sol Stern, pisac ekspozea, opisuje to iskustvo: “Dok nije izbila priča o Rampartsu, vlada je mogla računati na Mandarine iz Washingtonskog novinarstva da će zaštititi tajne nacionalne sigurnosti. Ali kako su detalji o paravan grupama izašli u javnost, uvodnici u Timesu i Postu iskrivili su tajni financijski aranžman i usporedili ga s metodama koje su koristili hladnoratovski neprijatelji Amerike.”

CIA je počela osjećati žar.

Skandal Watergate skrenuo je pozornost javnosti na brojne američke agencije. To je dovelo do mnogih istraga, od kojih je najznačajnija crkvena rasprava.

Godine 1975. američki senator po imenu Frank Church osnovao je odbor zauvijek poznat kao Crkveni odbor. Direktor CIA-e William Colby pozvan je na saslušanje.

Crkveni odbor nastavio je objavljivati ​​razna izvješća koja razotkrivaju CIA-u, što je dovelo do javnog bijesa zbog njihovih postupaka.

Sljedeće godine George HW Bush, koji je bio novi direktor CIA-e, javno je prekinuo odnos CIA-e s medijima, izjavivši: “CIA neće ulaziti u nikakav plaćeni ili ugovorni odnos s bilo kojim stalnim ili honorarnim dopisnikom vijesti akreditiranim od bilo koje Sjedinjenih Država servis vijesti, novine, časopis, radijska ili televizijska mreža postaje.”

Možda je zato CNN naveden kao “Zabava”, a ne kao “Vijesti”? 

Bez obzira na to, zastrašujuća je činjenica da su glavni mediji septička jama manipulacije i kontrole misli i da 99% ljudi nema pojma o tome što se događa.

A ako mislite da je 1960-ih i 70-ih bilo loše, morate se ubrzati jer je 2012. Obama poništio Smith-Mundtov zakon, što znači da domaća publika ponovno može biti meta vladine propagande.

Propaganda i lažne vijesti od tada su vruća tema, pogotovo otkako je medijska miljenica Hillary Clinton izgubila izbore 2016. godine.

Ako se pitate kako Obamin ručni rad izgleda u praksi, razmotrite ovaj dokaz A za tužiteljstvo:

Pjesnik WH Auden to je najbolje sažeo. Rekao je: “Propaganda je monolog koji ne traži odgovor, već eho.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp