Jamie Lee Curtis izbrisala objavu na Instagramu koja prikazuje golo dijete u koferu


Hollywoodska zvijezda Jamie Lee Curtis izbrisala je uznemirujuću objavu na Instagramu nakon što su pratitelji primijetili fotografiju u pozadini na kojoj se vidi golo dijete u koferu, a mnogi komentatori uspoređuju takozvanu “umjetnost” s Johnom Podestom i Jeffreyjem Epsteinom.

Jamie Lee Curtis, koja je podržala Bidena za predsjednika 2020. godine i trenutno privlači pažnju Oscara svojom ulogom u filmu Everything Everywhere All Once, podijelila je fotografiju svog ureda Comet Productions na Instagramu ranije ovog tjedna. Dok je glumica pažnju plijenila dizajnerskim uredskim namještajem, najviše pažnje privukla je uznemirujuća fotografija koja visi na zidu.

Fotografija prikazuje golo dijete koje je bolno strpano u kovčeg ili kutiju, s nogama stisnutim jedna uz drugu pod neugodnim kutovima i nečim što se čini izrazom akutne nelagode na licu djeteta. Ostaje nejasno tko je fotograf i što bi rad trebao predstavljati.

U svojoj izvornoj objavi na Instagramu, glumica je otkrila da je bila pozitivna na COVID. Objasnila je i zašto je objavila sliku svog ureda, iako se nije osvrtala na bizarnu fotografiju u pozadini.

“U redu. Ovo je čudan post. Ali imam Covid, pa jebi ga. Tijekom jednog od panela za nominaciju SAG-a za @everythingeverywheremovie ispričala sam priču o tome kako sam završila sa svojim uredom namještenim mojim prekrasnim Pollack stolicama iz tog filma,” napisala je.

“Spomenuo sam da ako me ljudi prate, to nije bio jeftin trik da pokušam natjerati ljude da povećaju moj broj, ali nisam mogao smisliti kako drugačije objaviti sliku u svijetu, da bih objavio njihovu sliku na mojoj IG u mojim uredima za @comet.pictures i ja govorim istinu pa izvolite.”

Jamie Lee Curtis nedavno je otkrila da je njezin sin Thomas postao žena i sada se zove Ruby. Glumica je rekla da se boji transfobije prema svom sinu koji je postao kćer.

“Imam trans kćer. Postoje prijetnje njezinom životu samo [zbog] njezinog postojanja kao ljudskog bića”, rekao je Curtis za španjolsku radio postaju u listopadu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp