Krvarenje u mozgu i ekcemi po cijelom tijelu: Otac u Njemačkoj se bori za svoju djecu teško oštećenu nakon cijepljenja


Rasprave o rizicima mRNA cijepljenja protiv korona virusa apsolutno su nepoželjne u najboljoj Njemačkoj. Ipak, postaje poznato sve više nuspojava i štete od cjepiva. Nordkurier je upravo izvijestio o ocu iz Uckermarka koji se bori da se zdravstveni problemi njegovo dvoje djece prepoznaju kao posljedica cijepljenja: kći mu je nakon cijepljenja dobila krvarenje u mozgu, sin mu se bori s ekcemima po cijelom tijelu.

Holger S. jako je zabrinut za svoju djecu, a posebno za kćer Sarah (29), koja je već prošla dugu kalvariju. Mlada je žena prvo cijepljenje aktivnom tvari mRNA od Biontecha primila 21. listopada 2021., a drugo nešto manje od mjesec dana kasnije. Zapravo se uopće nije željela cijepiti, no onda je popustila pod pritiskom i nakon toga požalila zbog te odluke. Ubrzo nakon druge injekcije počeli su simptomi koji su se manifestirali u glavoboljama koje su se javljale gotovo svakodnevno. Prodavačica je morala povećavati dozu tableta protiv bolova kako bi se mogla nositi sa svojom svakodnevicom.

Cerebralno krvarenje: ruptura aneurizme

Liječnici su njezine glavobolje odbacili kao migrene i besmislicama nazvali pitanje mogu li biti povezane s cijepljenjem. Tako se Sarah S. vukla iz dana u dan dok se iznenada nije srušila 19. studenog 2022. “Došao sam s posla i htjela sam staviti jelove grane na nastambu za kornjače u vrtu, kad me prožela paklena bol. Zacrnilo mi sepred očima, morala sam povratiti u snijeg i posljednjim se snagama odvukla u stan – prisjeća se majka dvoje djece. Dva dana je mislila da će umrijeti. Kada je ponovno posjetila liječnika 23. studenog, učinjen je CT, zbog čega je hospitalizirana. U specijalnoj ambulanti je naučila da je morala biti operirana zbog krvarenja u mozgu – stručni izraz za to je “lijevo frontobazalno subarahnoidno krvarenje”. Prema liječničkom pismu, “namotavanje puknute Pcom aneurizme” postalo je neophodno.

Operacija je podrazumijevala boravak na intenzivnoj njezi do 6. prosinca. Dugo se nije znalo hoće li izdržati i hoće li u ovom slučaju biti trajnog oštećenja, objasnio je zabrinuti otac. “Cerebralno krvarenje je očito bilo prilično ekstremno.” Nakon 15 dana u bolnici, što je bilo posebno zastrašujuće za dvoje djece pacijentice, Sarah S. vratila se kući 8. prosinca. Ali više nije u formi kao što je bila, i dan danas ima glavobolje, samo ne tako jake kao prije operacije. “Uvijek sam umorna, ne smijem se naprezati, moram svaki dan piti lijekove za razrjeđivanje krvi i živjeti sa strahom da će se to ponoviti. Ja sam fizička olupina.”

Ekcem po cijelom tijelu

Holger S. bori se za prava svoje dvoje djece, poslao je njihove dosjee Institutu Paul Ehrlich – jer je pogođen i njegov sin Lukas. Ovaj 24-godišnjak već nekoliko mjeseci boluje od neurodermatitisa. Cijelo tijelo, uključujući i glavu, zahvatio je jak ekcem. “Ne možete zamisliti koliko moj dječak boluje od psorijaze.”

Medicinski stručnjaci i znanstvenici još uvijek negiraju

Posebno mu smeta ponašanje liječnika koji zanemaruju simptome i negiraju povezanost s cijepljenjem – prema devizi da ne smije biti i ne može biti od cjepiva. Samo je jedan liječnik privatno potvrdio mogućnost nuspojava cijepljenja. To otežava prijavu Saveznom institutu za lijekove i medicinska sredstva: „Ipak, nećemo to pustiti. Svi pogođeni moraju konačno dići glas jer ih je politika trenutno potpuno iznevjerila. A svakim danom sve više slučajeva izlazi na vidjelo”, borbeno naglašava Holger S.

U jesen prošle godine istraživači s nekoliko američkih sveučilišta sudjelovali su u studiji o nuspojavama cijepljenja mRNA, koja je ponovno analizirala podatke iz kliničkih studija faze III Biontecha/Pfizera i Moderne. To je pokazalo da je rizik od ozbiljnih nuspojava od cijepljenja veći od smanjenja rizika od hospitalizacije zbog zaraze korona virusom. Međutim, istraživači su naglasili da je studija preliminarna i da bi rezultate trebalo potvrditi analizom štete i koristi, što bi zahtijevalo podatke o dobi i spolu sudionika studije s teškim nuspojavama. Međutim, farmaceutska tvrtka Pfizer uskratila je pristup ovim pojedinačnim podacima.

Iznad svega, profiteri ne bi trebali biti zainteresirani za prosvjetiteljstvo

Zanimljivo, Nordkurier smatra potrebnim u ovom kontekstu pozvati se na infektiologa koji je studiju o kojoj je riječ sažeto opisao kao “lažnu”. Zašto? Budući da WHO ne bi dijelio tumačenje podataka Pfizera. Otkrivam: “Čak i uz vlastito iskustvo nakon tisuća provedenih cijepljenja, službene informacije o vrsti i učestalosti nuspojava mRNA cjepiva čine mi se uvjerljivima i vjerodostojnima”, rekao je infektolog koji je očito dobro zaradio na cijepljenju.i stavlja svoja navodna “vlastita iskustva” iznad kritičke znanosti, u duhu farmaceutskih kompanija. Primjenjuje se sljedeće: Svatko tko kategorički isključuje mogućnost nuspojava također ih neće moći prepoznati – a svatko tko je nekritički primijenio tisuće cijepljenja u konačnici je također krivac za nuspojave. Jeste li zainteresirani za prosvjetljenje? U svakom slučaju, za brojne žrtve nuspojava i štete od cijepljenja, poricanje rizika eksperimentalnih cjepiva je pljuska u lice.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp