Što bi moglo poći po zlu? Uskoro nam stižu mRNA injekcije za stoku


Eksperimentalnim mRNA cjepivima ne treba sveobuhvatno opskrbiti samo čovječanstvo, već i stoku u budućnosti. Još jedan posao vrijedan milijarde dolara za Big Pharma – i sve to naravno na štetu našeg zdravlja?

Kao što je već poznato iz aviona, eksperimentalne genske injekcije uzrokuju ogromnu štetu ljudskom imunološkom sustavu. Dugoročni učinci ovih mRNA injekcija na genetskoj razini nisu se mogli ni početi istraživati, pogotovo jer programi cijepljenja protiv Covida-19 traju “samo” oko dvije godine. Ali barem kad im se daju ta kontroverzna cjepiva tijekom trudnoće, čini se da djeca imaju ista imunološka oštećenja kao i njihove majke.

Ali programi masovnog cijepljenja s eksperimentalnim ubrizgavanjem gena u ljude daleko su od kraja puta. Injekcije mRNA uskoro će biti dostupne i za stoku, kao što pokazuje nedavno izvješće “The Defendera”. Ali to također izaziva zabrinutost. Kako je objasnio veterinar dr. W. Jean Dodds o publikaciji: „Trenutno nije dobro poznato mogu li mRNA cjepiva imati dugoročne učinke na reprodukciju ili životni vijek stoke. Kako domaće životinje postaju dio ljudskog i životinjskog prehrambenog lanca, moramo biti sigurni da ova vrsta cjepiva ne može uzrokovati abnormalne stanične ili molekularne promjene kod životinja.”

Još jedno pitanje koje se postavlja (slično kao kod genetski modificirane biljne hrane) jest utječe li na zdravlje ljudi i konzumacija mlijeka, jaja ili mesa npr. životinja cijepljenih mRNA cjepivima. Sjetite se smrti bebe koja je umrla od krvnog ugruška kao posljedice transfuzije cijepljene krvi. Iako to nije izravno usporedivo s jedenjem mRNA genetski modificiranog mesa (ili jaja ili mlijeka životinja cijepljenih mRNA cjepiivma), postoje mnoge nejasnoće po tom pitanju.

Također ne treba zaboraviti da s uvođenjem eksperimentalnih cjepiva protiv Covida u posebno intenzivno cijepljenim zemljama, ne samo da je došlo do dramatičnog pada novorođenih, već je od tada primijećena i vrlo visoka stopa mortaliteta. Ali tamo gdje mame enormni profiti u milijardama, etički problemi ne igraju nikakvu ulogu za Big Pharmu. Pogotovo ne kada bi čovječanstvo ionako trebalo što više biti bez životinjskih bjelančevina, kako to žele klimatski fanatici. Pa zašto ne biste zgrabili nekoliko dodatnih milijardi prije nego stočarska era dođe kraju?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp