Sutkinja iz Las Vegasa, koja je radila na razotkrivanju pedofilskog lanca, pronađena mrtva


Sutkinja iz Las Vegasa Melanie Andress-Tobiasson, koja je radila na razotkrivanju lanca za seksualne odnose s djecom, pronađena je mrtva. Imala je 53 godine.

Majka troje djece je navodno pronađena mrtva u petak, prema  8NewsNow , iako nije jasno gdje i kako je umrla. Dužnosnici su naravno već objavili da je sutkinja počinila samoubojstvo.

Andress-Tobiasson je bila prisiljena odstupiti s mjesta mirovne sutkinje nakon što se uplela u etičku istragu koju je pokrenuo grad nakon što se usudila pokrenuti istragu o, kako je tvrdila, noćnom klubu za maloljetnike i krugu za seksualne odnose s djecom pedofilima.

Melanie Andress-Tobiasson na fotografiji sa suprugom i dvoje svoje djece

Andress-Tobiasson je tvrdila da je svoju kćer Sarah pokušavala spasiti od prostitucije nakon što je počela raditi u trgovini odjećom za koju je vjerovala da je paravan za kriminalne aktivnosti.  

No suđenje za njezino navodno ponašanje prekinuto je nakon što je pristala dati ostavku 2021.  

Daily Mail izvještava da je sutkinja prije smrti živjela u svojoj vili s pet spavaćih soba vrijednoj 2 milijuna dolara u Las Vegasu sa suprugom Toddom. 

Andress-Tobiasson je bila pod istragom Nevadske disciplinske komisije gotovo dvije godine, nakon što je od policije zatražila da istraži pedofilski lanac.

Bivša sutkinja iznijela je tvrdnje da se trgovina, Top Knotch, koristila kao paravan za prostituciju, a njezina kći Sarah bila je vrbovana kao prostitutka.

Optužila je policijsku upravu metroa u Las Vegasu za ignoriranje informacija koje je dala, tvrdeći da je pokušavala spasiti svoju kćer od seksualne trgovine.

Tobiasson je tvrdio da je trgovina nelicencirani noćni klub za maloljetnike i paravan za prostituciju – a Sarah, koja je tada imala 16 godina, rekla je da je bila ‘ustrašena’ od strane Shanea Valentinea koji je vodio trgovinu.

Shane Valentine, vlasnik Top Knotcha

Sutkinja je rekla da je bila prisiljena obratiti se FBI-u s informacijama nakon nedjelovanja lokalne policije – što je dovelo do toga da su je policajci istražili zbog navodnog kršenja sudskih pravila nakon što su otkrili da je opetovano podnosila zahtjeve federalnim agentima.

Policajci su pratili njezin telefon i tvrdili da je ometala istragu poroka nakon njezine prvobitne pritužbe. 

Tvrdila je da su svodnici svjesno ‘pikirali kćeri sudaca i policajaca’ kako bi ih uvukli u prostituciju. 

U tužbi podnesenoj protiv Tobiasson, navodi se da se nije pridržavala zakona i da je dopustila da obiteljski interesi i odnosi utječu na njezino ponašanje.

Kuća u Las Vegasu vrijedna 2 milijuna dolara, koju je Andress-Tobiasson dijelila sa suprugom i djecom

Zatražila je od policajaca da istraže Valentinea, ali tvrdi da to nisu učinili, a osumnjičeni je tada povezan s pucnjavom u kojoj je par pronađen mrtav.

Službeno su ga povezali s ubojstvima Sydney Landa, 21, i Nehemiaha ‘Neo’ Kauffmana, 20, sve do nekoliko mjeseci kasnije.

Međutim, Tobiasson je došla do Landove majke i ‘osobno počela istraživati ​​slučaj’ jer je smatrala da je Valentine odgovoran, prema tužbi.

Dodalo se da je koristila ‘spaljive telefone’ kako bi komunicirala s Landovom majkom i poslala poruke ženi za koju je mislila da je umiješana u ubojstvo.

Komisija navodi da je Tobiasson javno izjavila da je u to vrijeme došla do Valentineovog odvjetnika i ‘rekla mu da kaže Valentineu da će se ‘sama pobrinuti’ ako ponovno nazove njezinu kćer te da je jednom prilikom ‘otišla Shaneu Valentineovu kuću i razvalila vrata.’

Detektivi su saznali za Tobiassonine aktivnosti, prema optužbama, i pokrenuli istragu protiv sutkinje, idući čak do praćenja njezinih telefonskih zapisa.

Također su tvrdili da je bila povezana s čovjekom po imenu ‘Anthony Danna’ koji je bio ‘poznata i dokumentirana figura organiziranog kriminala.’

Komisija je odlučila da ne suspendira Tobiasson i mirovnu sutkinju iz Las Vegasa Amy Chelini nakon saslušanja o zabrinutosti zbog vulgarnosti koja se koristi izvan suda i administrativnih pritužbi koje uključuju sudske službenike.

Međutim, kao dio dogovora, njezina ostavka rezultirala je obustavom njezinog etičkog suđenja kada je odstupila sa svoje uloge.

Tobiasson je maturirao u srednjoj školi Bishop Gorman i više puta je bio reizbor.

Radila je za ured okružnog tužitelja okruga Clark prije nego što je preuzela dužnost 1999. godine.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp