Klaus Schwab izjavio je da će voditi WEF do svoje stote godine unatoč zahtjevima svojih kolega da uspostavi plan nasljeđivanja svoga čelnog mjesta


Pokušaj pobune navodno je zahvatio ovogodišnju konferenciju Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu u Švicarskoj, pri čemu su više elite koje okružuju organizaciju navodno zahtijevale da njezin vođa, globalist Klaus Schwab, donese planove za vlastitu zamjenu kada za to dođe vrijeme.

Međutim, čini se da se Schwab sada javno bori protiv pokušaja da ga se ukloni, a čelnik WEF-a javno je izjavio da će voditi organizaciju i u svojim stotim godinama na jednoj od najistaknutijih adresa na događaju ove godine.

Utemeljitelj konferencije objavio je to dok je predsjedavao posebnim obraćanjem njemačkog ljevičarskog kancelara Olafa Scholza, koji se snažno usredotočio na zelenu agendu svoje zemlje.

Govoreći na konferenciji o tome kako će njegov nasljednik hvaliti njemačka zelena postignuća kada bude govorio na konferenciji 2045. godine, Schwab je ubacio kako se raduje što će biti osoba koja će voditi takav panel.

“Samo želim reći da se veselim predsjedavanju sjednicom s vašim nasljednikom”, rekao je Schwab. To je izazvalo smijeh kod Scholza, koji je inzistirao na tome da je “siguran” da će čelnik WEF-a doista biti tu da predsjeda raspravom za dvadeset i dvije godine.

Budući da bi Schwab ove godine trebao napuniti 85 godina, on bi vjerojatno imao 106 godina do trenutka kada se takvo obraćanje njemačkog kancelara dogodi 2045. godine, pod pretpostavkom da se konferencija održi otprilike u isto vrijeme te godine.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp