Kriminalne migrantske skupine bombardiraju Švedsku


Liberalna migracijska politika švedske vlade pretvorila je skandinavsku zemlju u ludnicu za migrantske bande. Policija kapitulira dok ove bande aktiviraju eksplozivne naprave diljem zemlje.

Prije samo nekoliko dana, u srijedu, švedsku prijestolnicu Stockholm ponovno je potresla eksplozija bombe . Među ostalim, teško je oštećena poslovna zgrada. Srećom nije bilo smrtnih slučajeva. Ali ta je eksplozija deseta u ovoj skandinavskoj zemlji ove godine i dogodila se samo dan nakon eksplozije u restoranu u drugom dijelu Stockholma. Siječanj još nije završio.

Kao i drugi prije njih, dva bombaška napada pripisuju se kriminalnim skupinama migranata u zemlji. Prema izvješćima švedskih medija, glavni fokus trebao bi biti na dominaciji u narko miljeu. Ovim ilegalnim poslom dominiraju migranti koji ne prezaju ni od smrtonosnog nasilja. Situacija je sada toliko loša da policija u zemlji sve više kapitulira pred migrantskim nasiljem. Nedostaje potpora političara koji desetljećima gotovo da i nisu ništa poduzeli protiv migrantskih kriminalaca. Čak i nova konzervativna švedska vlada ovdje nailazi na otpore i probleme, zahvaljujući desetljećima ljevičarske indoktrinacije civilnog društva i skučenog pravosuđa.

Stoga nije ni čudo što skandinavsku zemlju migrantske skupine i kriminalni imigranti doživljavaju kao Eldorado. Uvijek iznova postoje grupna silovanja djevojaka i mladih žena od strane imigranata – a država gleda na drugu stranu. Kao, primjerice , u slučaju žene koju je 2016. tijekom četiri sata silovalo 20 muškaraca jer je htjela kupiti drogu u zabranjenoj zoni u predgrađu Stockholma. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp