Pakistan – jedna kompletna država danas je ostala bez struje


Pakistan je iznenada danas u ranim jutarnjim satima utonuo u potpuni mrak zbog velikog kvara na električnoj mreži koji je izazvao prekid isporuke struje diljem te zemlje. Kompletna država bez struje. Jako grdo. Zamislite da se to dogodi u Europi…da se to dogodi u Hrvatskoj!? I ne znate kada će opet doći?! Da li ste svjesni, da ako nemate gotovinu kod sebe, u džepu, nećete moći kupiti baš ništa!!! Imate li doma zalihe za, recimo, dva tjedna? I bez struje će se moći kupovati na placu, kod domaćih OPG-ova… Ali hoćete li imati s čime kupovati?!?

Kartice? Zaboravite na njih! Do novaca nećete moći i morat ćete živjeti s onoliko koliko imate kod sebe. Elita priča o cyber napadima na banke. Ne pričaju to bez veze…već zato jer to oni i planiraju. Nakon jednog takvog napada, zaboravite na sve novce koje niste podigli, na sve novce koje čuvate na bankovnim računima. Nestat će… Do njih nikada više nećete doći. E, tada će “elita” doći na “ideju” (odavno planiranu!) da nam svima da “nacionalni dohodak” te time “pomogne” ljudima, jer su, eto…ostali bez svega u banci.

Zanimljivo, zar ne? Tada kreće digitalna valuta, a ljudi će misliti kako je “elita dobra”…eto, uskače im i pomaže s tim digitalnim novcem. Pokušajte si zamisliti ovakav scenarij, koji su “elitisti” već smislili, razradili i samo čekaju priliku da to ostvare… Želite li ostati bez svojih novaca, bez svoje financijske sigurnosti? Ili želite imati svoj novac u džepu te biti sigurni, ako nestane struje, da ćete moći preživjeti mjesec dana bez problema?!

Kako novac sjedne na račune, trebamo ga odmah dizati i raspolagati gotovim novcem, sve plaćati opipljivim novcem, jer ako nam uvedu digitalnu valutu…bit ćemo njihovi robovi doživotno!!! Da zaključimo! Gotovina u džepu, plaćanje svega gotovinom, ako dođe do najgoreg nestanka struje, imat ćemo s čim platiti hranu i kod OPG-a i na placu, preživjet ćemo mjesec dana, a za to vrijeme će oni morati popraviti kvar, da je ne znam kakav…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp