Bill Gates leti preko Australije privatnim avionom kako bi ljudima držao predavanja o klimatskim promjenama


Bill Gates leti po Australiji u svom luksuznom privatnom zrakoplovu vrijednom 70 milijuna dolara kako bi ljudima držao predavanja o klimatskim promjenama.

Licemjerni milijarder trenutačno pokušava pokrenuti posao za svoju tvrtku Breakthrough Energy govoreći investitorima: “Razlog zašto se u klimatske promjene isplati masovno ulagati je taj što će s vremenom biti sve gore i gore.”

Međutim, takozvana klimatska katastrofa ne čini se dovoljno katastrofalnom da bi Gates promijenio vlastito ponašanje. Sagorijevao je oko 1700 litara goriva na sat dok je jurio u svom gorivu gutajući Gulfstream 70 milijuna dolara.

Milijarder je proveo neko vrijeme opuštajući se na Lizard Islandu (koliko prikladno) na Velikom koralnom grebenu u Queenslandu prije nego što je uzeo oblik prijevoza koji guta plin i otputovao u Sydney na sastanak s australskim premijerom Anthonyjem Albaneseom.


Gates posjeduje ne manje od ČETIRI privatna zrakoplova po ukupnoj cijeni od 194 milijuna dolara.

Gates je izbacio svoju uobičajenu alarmantnu retoriku, tvrdeći da će globalno zatopljenje koje je uzrokovao čovjek dovesti do “nestanka svih vrsta prirodnih ekosustava i svih vrsta mjesta u svijetu na kojima ne možete raditi na otvorenom”.

“Klimatske promjene još nemaju negativne učinke bolesti poput malarije, koja godišnje ubije 400.00 djece”, rekao je Gates nazočnima na događaju koji je organizirao think-tank instituta Lowy.

Globalistički filantrop rekao je: “Ključno je smanjiti zagrijavanje što je više moguće”, iako sam Gates neće pridonijeti tom cilju reklamnim letenjem.

Nakon što je Gates u svojoj knjizi Kako izbjeći klimatsku katastrofu iz 2021. godine priznao da je potpuni licemjer, to je uglavnom ‘radi kako ja kažem, a ne kako ja radim’.

“Svjestan sam da sam nesavršen glasnik o klimatskim promjenama,” napisao je i dodao, “imam velike kuće i letim privatnim zrakoplovom – zapravo, uzeo sam jedan u Pariz na klimatsku konferenciju, pa tko sam ja da nekome držati predavanje o okolišu?”

“Priznajem krivnju po sve tri točke optužnice. Ne mogu poreći da sam bogataš sa svojim mišljenjem. Ipak, vjerujem da je to informirano mišljenje i uvijek pokušavam naučiti više.”

Očigledno, ‘naučiti više’ znači nastaviti se nadimati o vašem ugljičnom otisku, dok sam Gates emitira otisak veličine male zemlje.

Gatesovo ponašanje još jednom pokazuje kako mega-bogati propovjednici klimatskih promjena zapravo ne vjeruju vlastitoj propagandi o rastućoj razini CO2 koja uzrokuje apokaliptične klimatske promjene.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp