Poznati maneken Jeremy Ruhlman iznenada preminuo – pozirao za cijepljenje protiv COVID-a


Maneken Jeremy Ruhlman iznenada je preminuo, ali je prije smrti uspio promovirati i pozvati svoje pratitelje na cijepljenje na Instagramu.

On je promovirao cijepljenje u mjesecu ožujku 2021. godine i do tragičnog kraja primio je  4 doze cjepiva protiv COVID-a. Modni dizajner Christian Siriano objavio je na svom Instagram profilu fotografiju Rulmana tijekom jedne od njihovih suradnji.

Nikad nisam objavio nešto slično, ali stvarno je teško izgubiti prijatelja koji je bio tako lijepa duša. Ovo je za Jeremyja, najljepšeg čovjeka koji je davao toliko ljubavi svima koje je sreo bez obzira na sve“, napisao je Siriano, a zatim dodao:

Šaljem svu svoju ljubav njegovoj obitelji i prijateljima koji su izgubili nekoga tako posebnog. Znam da ćemo se opet sresti jednog dana, ali sada ga samo želim zagrliti. Lijepo se odmori, svi te volimo!

Jeremy je rođen u New Jerseyju, studirao je psihologiju, a zatim se počeo baviti modelingom u čemu je bio vrlo uspješan. Pred njim je bio život i vrlo uspješna karijera. Još jedan tužan odlazak mladog čovjeka. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp