Bill Gates poručuje svijetu da se pripremi za ‘pandemiju koju je napravio čovjek i koja će biti još brutalnija od Covida’


Globalistički milijarder i „šaptač“ pandemija Bill Gates upozorio je svijet da će “sljedeću pandemiju” vjerojatno “stvoriti čovjek” i biti će “mnogo brutalnija od Covida”.

Samoproglašeni globalni zdravstveni car rekao je publici na institutu Lowy u Sydneyju u Australiji da svijet mora vrlo pažljivo slušati njegove savjete i slijediti njegove upute do slova, inače će doći do ekonomskog pokolja u razmjerima dosad neviđenim.

‘Usporedite ekonomsku cijenu pripreme za sljedeću s cijenom ove, ekonomski gubitak od preko 10 trilijuna dolara’ , rekao je. 

‘S pandemijom smo bili glupi što nismo imali alate, praksu i globalni kapacitet da budemo u pripravnosti kao što radimo s požarom ili potresom.’ 

Gospodin Gates pohvalio je brutalnu autoritarnu politiku Australije, uključujući naredbe o maskama i neka od najdužih karantina na svijetu.

‘Neke od stvari koje se ističu su da su Australija i oko sedam drugih zemalja rano provele dijagnostiku populacijske razine i imale politiku karantene’ , rekao je.

‘To je značilo da ste održali nisku razinu infekcije u toj prvoj godini kada nije bilo cjepiva.’

Gates je također pohvalio uspon Kine kao dobru stvar za “svjetski poredak” i izjavio da je potreban stabilan međunarodni poredak temeljen na zajedničkoj političkoj volji kako bi se moglo nositi s budućim pandemijama.

‘Jedina stvar koja još uvijek visi na koncu je hoćemo li imati globalni kapacitet i na regionalnoj i državnoj razini što bi značilo da kada dođe do prijetnje (zarazne bolesti) djelujemo na takav način da ne ide globalno ‘, rekao je Gates.

‘Moramo provoditi svakih pet godina sveobuhvatnu vježbu na državnoj i regionalnoj razini pripravnosti za pandemiju i potrebna vam je globalna grupa koja će ocjenjivati ​​sve.’

Gates je upotrijebio primjer Afrike kao regije koja nije primila pravičan udio cjepiva protiv Covid-19 i obećao da će im osigurati cijepljenje u budućnosti.

‘Postoji veliki neuspjeh tržišnog kapitalizma da sagleda neke od potreba najsiromašnijih. Njihov glas na tržištu je vrlo slab’ , rekao je. 

‘Možete doslovno spasiti živote za 1000 USD, a nema puno toga što bi vas toliko ispunjavalo.’ 

Međutim, Gates je propustio spomenuti da su slučajevi Covid-19 u Africi najniži u svijetu, dok je kontinent gotovo u potpunosti necijepljen.

Gates kaže da je uspon Kine dobar za svjetski poredak

Također je rekao da američka politika, a time i australska, prema Kini treba pomirljiviji i kooperativniji politički pristup u rješavanju velikih problema kao što su klimatske promjene.

‘Vidim uspon Kine kao veliku pobjedu za svijet… trenutni mentalitet SAD-a prema Kini, koji je uzvraćen, je neka vrsta gubitničkog mentaliteta’.

‘To bi moglo biti vrlo samoispunjavajuće na vrlo negativan način’.

Gates se u subotu se sastao s premijerom Anthonyjem Albaneseom u Kirribilli Houseu u Sydneyu kako bi razgovarali o klimatskim promjenama, zdravstvenim i energetskim izazovima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp