Najnovija studija pokazuje: Spike proteini iz cjepiva napadaju vitalne organe i skraćuju život


Spike proteini povezani s virusom Covid-19 i mRNA cjepivima mogli bi uzrokovati ubrzanu degradaciju stanica u ljudskom tijelu, uzrokujući brže biološko starenje organa i dovodeći do rane smrti.

Zastrašujuću hipotezu iznijeli su francuski znanstvenici, koji su zaključili da šiljasti proteini inducirani Covid infekcijama i mRNA cjepivima skraćuju sekvence DNK poznate kao telomere, koje štite krajeve kromosoma, skraćujući tako životni vijek.

Istraživači su istaknuli u članku iz kolovoza 2021. objavljenom u francuskim novinama France Soir Kineski studij pokazujući da spike proteini ometaju funkciju endotela u zamoraca, što je zatim replicirano u ljudskim stanicama.

“Kineski istraživački tim reproducirao je in vitro eksperiment na zdravim ljudskim endotelnim stanicama: spike protein se tako veže na ACE2 receptore, oštećujući mitohondrije stanica, uzrokujući mikrotrombozu i endotelitis”, stoji u engleskom prijevodu francuskih novina.

Francuski su istraživači logično nastavili s pitanjem mogu li šiljasti proteini inducirani mRNA cjepivima imati slične učinke.

“Ako je dokazano da SARS-CoV2 uzrokuje ubrzano starenje stanica i da je za to starenje odgovoran nitko drugi nego protein Spike, kako možemo biti potpuno sigurni da cjepiva koja su trenutno na tržištu, sva temeljena na Spikeu, također ne vode na ubrzanu degradaciju stanica cijepljenih osoba?” upitali su znanstvenici.

Rad, čiji je koautor dobitnik Nobelove nagrade i virolog Luc Montagnier, razmatra niz studija koje pokazuju učinke Covid infekcija na telomere i kako su kraći telomeri povezani s ubrzanim biološkim starenjem stanica.

U članku se također objašnjava kako oksidativni stres – koji se javlja u tijelu na mjestima upale – igra ulogu u skraćivanju telomera i kako cjepiva protiv Covid-19 mogu uzrokovati oksidativni stres, koji zauzvrat negativno utječe na gradivne blokove DNK i RNK poznate kao gvanini.

Zaključujući podužu studiju, istraživači su saželi svoju hipotezu upozoravajući protiv tretmana mRNA cjepivom, pišući:

“Doista, s godinama telomeri propadaju i utječu na reprodukciju stanica. Smatra se da SARS-CoV2 uzrokuje biološko starenje ili ubrzano biološko starenje kroz povećano skraćivanje telomera”.

“Pitanje koje se opravdano može postaviti je sljedeće: nije li spike protein aktivan u cjepivima (Pfizer, Moderna, itd.) stimulirajući/blokirajući ACE2 receptor koji će vjerojatno inhibirati korisnu funkciju zaštite telomera i tako aktivirati starenje ?”

[…]

“…Ovaj virus uzrokuje povećanje biološke starosti oboljelih, čiji se učinak vjerojatno pojačava ubrizgavanjem cjepiva. Sa smanjenjem učinkovitosti na kontaminaciju, stoga je potrebno spriječiti pogoršanje bolesti, a za to je rano liječenje imperativ.”

“Dopuštajući da bolest [Covid] napreduje nakon prvih dana i korištenjem cjepiva kao jedinog rješenja, postoji rizik da ćemo skratiti životni vijek i odraslih i djece”.

“S obzirom na želju da se cijepe djeca koja nisu zaražena SARS-CoV2, lijek ne bi trebao biti gori od bolesti.”

Jedan istraživač koji je objavio studiju iz 2021., Walter M. Chesnut, nastavio je s istraživanjem onoga što je nazvao “SPED” (Spike Protein Endothelial Disease), objavivši svoja otkrića na Substacku.

U nedavnom izvješću objavljenom u nedjelju, Chesnut je iznio svoju najnoviju hipotezu: da se “šiljasti protein SARS-CoV-2 ‘isporučuje’ u sve organe putem endotela i potiče sustavno besmisleno prevođenje mRNA što rezultira hiperubrzanim starenjem.

Vjerujem da je FAZA I Spike Protein Progeria Syndrome (SPPS) endotelna “reakcija” na INVAZIJU Spike Proteina U SVE GLAVNE ORGANE. Zamislite ovo kao šok od potapanja u ledenu vodu ili eksploziju vatre. Dolazi do ODMAH oštećenja: upale, koagulacije i svega što prati ozljedu endotela.

Međutim, kada spike protein NAPADE endotel svih glavnih organa, on tada NASTAVLJA IZAZIVATI MIRNALACIJU mRNA U SVOM ORGANU.

“Ali što ovo znači? To znači, vjerujem, da FAZA II SPPS [Spike Protein Progeria Syndrome] predstavlja PREURANO STARENJE svih organa kroz INDUCIRANJE POGREŠNOG PREVOĐENJA PROTEINA KOJI SU BITNI ZA FUNKCIONIRANJE TOG ORGANA”, napisao je Cesnat.

Chesnut je dalje istaknuo da je jedna studija pokazala da miševi s pogreškama u sintezi proteina, pogrešno translatiranoj RNA, pokazuju karakteristike preranog starenja.

“Čarobnjak je doista iza zavjese”, objasnio je istraživač. “Vidimo 26-godišnjaka kako umire. Ali taj 26-godišnjak ima organe 96-godišnjaka. Nema iznenađenja u brzim karcinomima, neurodegeneraciji ili iznenadnoj srčanoj smrti – za 96-godišnjaka”.

“Vjerujem da spike protein djeluje poput lijeka za progeriju – dostavlja se preko endotela do svih organa”, pretpostavio je Chesnut.

“Još ne znam što da radim. Duboko sam ožalošćen i ukočen. Kakvi god dokazi ili hipoteze bili izneseni – bend nastavlja svirati…”

“I svira pogrebna koračnica”, zaključio je.

Alarmantne informacije mogu biti jedna od karika koje nedostaju iza tajanstvenog fenomena iznenadne i neočekivane smrti ljudi.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp