Farmeri upozoravaju: Globalisti truju i ubijaju perad kako bi izazvali masovnu nestašicu hrane


Uzgajivači pilića diljem Sjedinjenih Država oglasili su se društvenim mrežama kako bi upozorili da se hrana za piliće namjerno truje kao dio globalističke zavjere za stvaranje gladi u svijetu.

U nizu viralnih videa, farmeri su dokumentirali da su njihove kokoši iznenada prestale nositi jaja negdje prošle godine.

Svi farmeri jednoglasno zaključuju da je njihova komercijalna hrana za piliće kriva za smanjenje proizvodnje jaja njihovih kokoši.

Bill Gates postao je najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta u SAD-u, a čini se da će doći do globalne nestašice hrane…

U nastavku pogledajte videozapise farmera koji dokumentiraju isti fenomen, a neki navode brendove za koje sumnjaju da su odgovorni:

Jedan farmer je na Facebooku primijetio:

“Zvala sam nekoliko farmi koje prodaju kokoši i kažu mi da su im kokoši prestale nositi jaja i da nemaju jaja za prodaju. Pogledao sam malo dalje i očito su stavili nešto u hranu da ih spriječi da polažu jaja!”

Farmer je dokumentirao svoj eksperiment s mijenjanjem hrane na TikToku, došavši do zaključka da je njegova hrana razlog zašto njegove kokoši ne nose jaja.

Idući korak dalje, jedan je istraživač ustvrdio da hrana može biti kontaminirana istom eksperimentalnom RNK tehnologijom koja se koristi u cjepivima protiv Covida, podupirući svoju teoriju snimkama zaslona raznih studija o eksperimentiranju RNK u zalihama hrane.

Drugi su se suprotstavili tvrdnjama, rekavši da je drama s jajima preuveličana na društvenim mrežama.

Uznemirujuća vijest dolazi u trenutku kada je kriza nestašice jaja pogodila supermarkete diljem SAD-a, zbog čega su cijene za potrošače skočile u nebo, za što krive proizvođače i USDA kao i ptičju gripu za desetkovanje stoke i peradi.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp