Papa Franjo izjavio da je “Biblija kao Božja riječ pogrešna” i da “homoseksualnost nije grijeh”


Papa Franjo kritizirao je zakone protiv homoseksualnosti kao “nepravedne” u intervjuu za Associated Press, izjavljujući da Sveto pismo kao Božja riječ nije u pravu kad osuđuje gay seks kao “grijeh”.

Prema riječima pape Franje, Bog se predomislio i ne smatra homoseksualne seksualne odnose grešnima.

Novi edikt je u suprotnosti s biblijskim odlomcima koji osuđuju homoseksualni spolni odnos kao grešan, uključujući Levijatski zakonik 18:22 koji kaže “Ne lijegaj s muškarcem kao sa ženom; to je grozota.”

Papa Franjo, koji je ranije pozivao na jednu svjetsku vladu, pozvao je katoličke biskupe da zažele dobrodošlicu LGBTQI+ aktivistima u Crkvu.

“Biti homoseksualac nije zločin”, rekao je Franjo tijekom intervjua u utorak za The Associated Press. Franjo, iako priznaje da katolički biskupi u nekim dijelovima svijeta podržavaju zakone koji kriminaliziraju homoseksualnost ili diskriminiraju LGBTQ zajednicu i nazivaju homoseksualnost “grijehom”.

Međutim, Papa je te stavove pripisao kulturnom kontekstu i rekao da posebno biskupi također moraju proći kroz proces promjene kako bi prepoznali “dostojanstvo” homoseksualnih odnosa.

Daleko od toga da je papa Franjo prvi put pokušao preispitati Sveto pismo.

Papa Franjo fotografiran je u ogrtaču s pedofilskim simbolima “ljubavnika dječaka”, kako je identificirao FBI, na proslavi Svjetskog dana mladih 2019. godine.Obrnuta verzija kršćanstva pape Franje za mnoge je zbunjujuća, no slika postaje jasna kada shvatite kome papa zapravo služi. Da citiram francusku predsjedničku kandidatkinju Marine Le Pen, papa Franjo je “globalistički buldog” koji je lojalan Novom svjetskom poretku.

Godine 2017. papa Franjo pozvao je na “jednu svjetsku vladu” i “politički autoritet”, tvrdeći da je stvaranje jedne svjetske vlade potrebno za borbu protiv problema kao što su “klimatske promjene”. Govoreći za ekvadorske novine El Universo, Papa je rekao da Ujedinjeni narodi nemaju dovoljno ovlasti i da im se mora dodijeliti puna vladina kontrola “za dobrobit čovječanstva”.

Uznemirujuće, svjetski se vjerski vođe također počinju okupljati kao jedan kako bi propovijedali s istog lista s pjesmama, upućujući svoje ovce da prihvate komponente jedinstvene svjetske vlade Novog svjetskog poretka. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp