Zabrinjavajući videozapis Jordona Walkera, navodnog istraživača Pfizera, postao viralan

Zabrinjavajući videozapis Jordona Walkera, navodnog istraživača Pfizera, postao viralan

Project Veritas objavio je novi vrlo uznemirujući video koji razotkriva izvršnog direktora Pfizera, Jordona Trishtona Walkera koji tvrdi da njegova tvrtka istražuje način ‘mutiranja’ COVID-a putem ‘usmjerene evolucije’ kako bi spriječila razvoj budućih cjepiva. John Trishton Walker – direktor Pfizera za istraživanja i razvojne strategije i operacije te mRNA znanstvene planove snimljen je kako u neformalnoj atmosferi otkriva poslovne tajne tvrtke Pfizer.

Na Twitteru se pojavio video koji je snimio Project Veritas . Videozapis navodno prikazuje direktora Pfizera, koji djeluje  alkoholizirano, kako raspravlja o poboljšanju virusa Covid s ciljem razvoja budućih cjepiva i usmjerene evolucije. Šokantan video o kojem je riječ prikazujemo u nastavku. Pogledajte: 

Evo što je Jordon između ostalog rekao u viralnom videu:

„Istražujemo, znate, kako virus stalno mutira… Shodno tome, bavimo se mišlju – zašto je jednostavno ne bismo mi sami mutirali virus – kako bismo mogli preventivno stvoriti nova cjepiva, zar ne? Dakle, moramo to učiniti. Ako ćemo to ipak učiniti, postoji rizik kao što možete zamisliti, nitko ne želi imati farmaceutsku tvrtku koja mutira je*ene viruse. Morate biti vrlo oprezni kako biste bili sigurni da ovaj virus koji mutirate ne stvori nešto što, znate, ide posvuda. Pretpostavljam da je to način na koji je virus i započeo u Wuhanu, da budem iskren. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda…“. Priča tako u neformalnoj atmosferi Jordon Trishton Walker, direktor Pfizera za istraživanja i razvojne strategije i operacije te mRNA znanstvene planove te napominje: „To nije ono što mi govorimo javnosti. Nemojte ovo nikome reći. Morate mi obećati da ovo nikome nećete reći.“

Mnogi su ljudi doveli u pitanje ovaj video, posebno zbog statusa zaposlenja glavnog protagonista koji tvrdi da je dr. med. Jordon Walker. Dokazi koje nudi Project Veritas za Jordona Walkera i njegovo zaposlenje u Pfizeru dolaze izravno od Jamesa O’Keefea , osnivača Project Veritasa, i popraćeni su sljedećim tekstom. Prema O’Keefeu;

“Dobili smo interne Pfizerove dokumente koji potvrđuju da je Jordan Walker direktor Pfizera, Istraživanje i razvoj strateških operacija. Diplomirao na Yaleu 2013. godine, doktor medicine na University of Texas Southwestern Medical School. Njegov nadzornik odgovara Mikaelu Dolstenu koji odgovara Albertu Bourli, izvršnom direktoru.”


 

Ovdje je i poveznica na njegovu stranicu Doximity (sadrži poveznice za istraživanje), a njegova trenutna liječnička licenca iz države New York prikazana je u nastavku.

Primjetan je nedostatak društvenih medija za ovog liječnika, posebice njegov račun na LinkedInu koji je kreiran i nikad se nije koristio, što je vrlo neobično za osobu na njegovu položaju. No, dobro. Nitko nije obavezan koristiti društvene mreže ukoliko to ne želi. One još uvijek nisu ničija obveza.

Nasuprot tome, “kolegica”, viša direktorica Allison Blum kojoj bi Walker navodno izravno odgovarao (ako je doista zaposlen u Pfizeru), ima tipičnu LinkedIn stranicu koja izgleda ovako . 

Dvije stvari su odmah vidljive. Jordon Walker je ili najpovučeniji zaposlenik ikad zaposlen u Pfizeru ili zapravo ne radi tamo. Druga je mogućnost, naravno, da se njegovi podaci pedantno čiste dok ovo čitate. Ako on doista radi za Pfizer, onda je sadržaj videa nevjerojatno zabrinjavajući, a razina pojedinca koju je Pfizer zaposlio da se bavi tretmanima koji utječu na naš genom još je šokantnija.

Tijekom pokušaja pronalaska veze između Walkera i Pfizera, pretrage na Yahoou otkrile su ovo. Stranica na koju vodi na LinkedInu je izbrisana. Identičan rezultat prikazan je i na Yahoou i na DuckDuckGou, ali je uklonjen s Googlea.

Brian O’Shea koji se specijalizirao za praćenje pojedinaca, napisao je detaljan članak koji bi nesumnjivo mogao pokazati da je Jordon Walker zapravo (iako vjerojatno nakon svega ovog više i nije) zaposlen u Pfizeru. Sjajan istraživački novinarski uradak koji možete pronaći ovdje . Slika ispod je iz njegova članka.

 

Kao odgovor na ovo, projekt Veritas treba čestitati na iznimno otkrivajućem novinarskom djelu. Slobodno podijelite i Brianov članak kao dokaz videa i sam Veritasov članak. Velika hvala – Annette Gartland.

 

Izvor: Medika Life (Robert Turner), Project Veritas (James O’Keefe), Substack (Brian O’Shea)

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp