Dr. Naomi Wolf: ‘Covid je globalističko biološko oružje’ osmišljeno za ‘ depopulaciju čovječanstva’

Dr. Naomi Wolf: ‘Covid je globalističko biološko oružje’ osmišljeno za ‘ depopulaciju čovječanstva’

Virus Covid-19 i mRNA cjepiva Big Pharme čine biološko oružje koje je razvila globalna elita u dogovoru s Kineskom komunističkom partijom (KPK) kako bi sizvršila tiha depopulacija čovječanstva, poručila je dr. Naomi Wolf, koja se pridružila Steveu Bannonu na The War Room ovaj tjedan.

Dr. Wolf nije se suzdržala kada je opisala ozbiljnost ovih opasnih injekcija otrova koji uzrokuju užasna unutarnja oštećenja te ubijaju i sakate neopisiv broj ljudi.

Dr. Naomi Wolf:  Vjerujem, kao što znate, da je ovo biološko oružje. Napravila sam izvješće koje pokazuje da se proizvodi u dogovoru s KPK, IP i tehnologija su otišli, prema SEC-ovoj prijavi 21 21, u Kinu. 

Dr. Wolf je istaknula da je Kina otvorila tvornice za proizvodnju mRNA tehnologije, ali ne cijepi svoje građane mRNA cjepivima.

“Kina je otvorila proizvodne pogone diljem zapadne Europe, a sada i u Sjevernoj Americi. Za mene je to samo spor način da se oslabi, ako ne i ubije stanovništvo u Sjevernoj Americi i Zapadnoj Europi. I to vidim vrlo konzervativno i vrlo promišljeno. Mislim da je izuzetno opasno i zastrašujuće da ovo sada promoviraju kao godišnju stvar. I, naravno, oni (FDA) će to potvrditi u četvrtak jer je ovaj savjetodavni odbor potpuno oduševljen industrijom.”

Dr. Naomi Wolf i The Daily Clout nedavno su objavili “Ratna soba/Dnevni utjecaj Pfizer Documents Analysis Reports – Saznajte što je Pfizer, FDA pokušao prikriti” .

Ovaj svezak uključuje 50 izvješća koje su napisali volonteri War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project koji su proučavali dokumente Pfizera koje je izdala američka FDA prema sudskom nalogu.

Prema knjizi, Pfizer je tijekom kliničkog ispitivanja znao da je njegov lijek za mRNA za COVID-19 štetan u velikim razmjerima, da se može prenositi s osobe na osobu i čak pridonijeti smrti. Unatoč tom saznanju, Pfizer i FDA, potpomognuti CDC-om i glavnim medijima, zataškali su ove informacije i spriječili ljude da daju informirani pristanak na liječenje.

“E-knjiga Pfizer Reports javnosti pruža opsežnu analizu dokumenata Pfizerovih kliničkih ispitivanja primarnog izvora. Izvješća pokazuju da je Pfizer tijekom ispitivanja znao da je njegov lijek za mRNA za COVID-19 štetan u velikim razmjerima, da se može prenositi s osobe na osobu i čak pridonijeti smrti”, rekla je Amy Kelly, voditeljica projekta Pfizerovog tima za istraživanje dokumenata. “Ljudi koji su uzimali ovaj lijek nisu bili u potpunosti informirani o njegovoj štetnosti prije nego što su ga primili, tako da je jedno od temeljnih načela medicine – informirani pristanak za pacijente – grubo prekršeno.”

“Revolucionarna nova knjiga potresa Pfizerov kriminalni pothvat.” piše The Vigilant Fox u pregledu dokumenata e-knjige. G. Fox dalje navodi “Sedamdeset pet godina. Toliko su dugo Pfizer i FDA pokušavali sakriti Pfizerove dokumente od pogleda javnosti — dugo nakon što su gotovo svi pogođeni mrtvi. Tek kada je poznati odvjetnik Aaron Siri vodio slučaj FOIA protiv FDA-e, savezni sudac je naredio da se dokumenti objave za 108 dana, koliko je FDA-i trebalo da odobri injekcije za Covid-19.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp