Svake dvije minute jedno dijete se proda za seks u SAD-u

Svake dvije minute jedno dijete se proda za seks u SAD-u

Stotine tisuća djece u Sjedinjenim Američkim Državama nestane svake godine, a mnoga od njih padnu u ruke grabežljivaca koji trguju djecom kroz pedofilske mreže gdje djeca trpe nezamislive užase.

Djeca, mlade djevojke i djeca – neka od samo 9 godina – kupuju se i prodaju za seks u Americi. Prosječna dob mlade žene koja se prodaje za seks sada je 13 godina.

Seksualna trgovina ljudima – posebno kada se radi o kupnji i prodaji mladih djevojaka – postala je veliki posao u Americi. U 2011. godini to je bio to je bio najbrže rastući business u organiziranom kriminalu i  broj 2 u  ilegalnoj trgovini nakon droge i oružja.

Kao što istraživačka novinarka Amy Fine Collins primjećuje: “Postalo je unosnije prodavati tinejdžere nego oružje i drogu. Pola kilograma heroina ili AK-47 može se prodati jednom, ali mlada djevojka može se prodati 10 do 15 puta dnevno – a ‘pravedni’ makro zaplijeni 100 posto njezine zarade.”

Rutherford.org objavljuje: Razmislite o ovome: svake 2 minute jedno dijete biva seksualno iskorištavano u SAD-u.

Samo u Georgiji, procjenjuje se da 7200 muškaraca želi koristiti seksualne usluge tinejdžera, u prosjeku oko 300 dnevno.

Procjenjuje se da se najmanje 100 tisuća djeca kupuje i prodaje radi seksa (godišnje u SAD-u), s time da je čak 300 000 djece u opasnosti od trgovine svake godine. Neka od te djece su nasilno oteta, druga su u bijegu, a treća su prodana u sustav od strane rodbine i poznanika.

“Trgovina ljudima – komercijalno seksualno iskorištavanje američke djece i žena, putem interneta, striptiz klubova, eskort usluga ili ulične prostitucije – na putu je da postane  jedan od najgorih zločina u povijesti SAD-a”, izjavio je tužitelj Krishna Patel.

To nije problem samo u velikim gradovima.

Događa se posvuda, pred našim nosom, u predgrađima, gradovima i mjestima diljem zemlje.

Kako ističe Ernie Allen iz Nacionalnog centra za nestalu i iskorištavanu djecu, ” Jedini način da ovo ne nađete ni u jednom američkom gradu jest jednostavno ne tražiti .”

 

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp