Kažu da je u ratu prvo što pogine – Istina

Kažu da je u ratu prvo što pogine – Istina

Kažu da u ratu istina uvijek prva pogiba. Kada gledamo ovaj mogući globalni sukob moramo uvijek, ako želimo vidjeti širu sliku, imati na umu da Europom, Amerikom, Rusijom i Kinom upravlja ista sila, i da cilj ovog sukoba, ako do njega dođe, nisu osvajanja ove ili one zemlje već uspostava potpune kontrole nad ljudskom vrstom.

Rat je sredstvo, ne cilj, cilj je potpuna kontrola. Napadu Rusije na Ukrajinu prethodili su cyber napadi, a zatim je slijedilo gašenje i zabrana svih ruskih medija u svrhu sprječavanja ruske propagande i omogućavanja nesmetanog širenja zapadne propagande. Ukrajinska i ruska vlast zabranile su sve medije koji su propagirali mir ili prozivali vodstvo i odluke te time zagarantirale jednoumlje. Isto će se dogoditi i na svjetskoj razini i to prvenstveno kroz rušenje interneta, jer planetarni cyber napadi će prethoditi kontroliranom svjetskom sukobu ako dopustimo da stvari idu toliko daleko.

Zašto? Ako želite promijeniti svijet na globalnoj razini, trebate globalni sukob ili problem. Rat i rušenje interneta omogućuju provedbu njihova plana – velikog reseta, odnosno potpune transformacije industrije, ekonomije, bankarskog sustava, sustava upravljanja itd.

May be an image of 1 person and text that says '"Oni koji žele mir moraju se naučiti organizirati jednako dobro kao i oni što žele RAT." Martin Luther King Jr. TransformacijaSvijesti'

Rušenje interneta znači energetsku krizu, prehrambenu krizu, ekonomsku krizu, uz rat i proglašavanje izvanrednog stanja, dakle vojsku i policiju na ulicama te totalnu kontrolu nad svim resursima, a kroz resurse i totalnu kontrolu na ljudskom vrstom.

Redukcije, ograničavanja i implementacija sustava zabrana i odobravanja postaje i ostaje novo normalno. Opet, ovo neće biti rat Zapada i Istoka, već rat protiv osnovnih prava i sloboda – ljudske vrste, samog duha čovjeka.

May be an image of 3 people

Koja su rješenja, pa da za početak informiramo same sebe, a onda druge. Informacija je ključ, zato i rade na brisanju i zabrani svih alternativnih medija. I što je najvažnije, samodostatnost. Sela zjape prazna, sela koja omogućuju pristup vlastitoj vodi, hrani i ogrjevu. Već deset godina ukazujemo da je samodostatnost jedna od ključnih stavki u borbi protiv Novog svjetskog poretka.

2012 Transformacija Svijesti

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp