Ken O’Keefe – Cijeli sustav temelji se na financijskoj prijevari – Oduzima se moć većini i daje se u ruke maloj skupini pojedinaca

Ken O’Keefe – Cijeli sustav temelji se na financijskoj prijevari – Oduzima se moć većini i daje se u ruke maloj skupini pojedinaca

Ako me pitate kako svijet funkcionira, onda morate shvatiti jednu stvar, jasnu i vrlo jednostavnu – glava zmije je financijski sustav. Cijeli sustav temelji se na financijskoj prijevari koja efektivno oduzima svima nama moć koju imamo dajući je u ruke maloj skupini pojedinaca, koji upravljaju svijetom kroz financijsku kontrolu, kroz beskonačnu količinu novca koju smo im dopustili da nam uzmu.

Oni doslovce imaju beskonačnu zalihu novca i tim su novcem, sa svoje psihopatske točke gledišta, kupili sve što se može kupiti i svakoga tko se može kupiti. Dakle, mi koji se ne možemo kupiti, jer djelujemo na razini koja daleko nadilazi materijalno, nismo nagrađeni za takvo ponašanje. Naprotiv. Za takvo ponašanje mi bivamo kažnjeni, a najgnjusniji, najodvratniji, najkorumpiraniji, pedofilski nastrojeni, izopačeni i moralno pokvareni pojedinci su oni koji bivaju nagrađeni u ovom naopakom sustavu.

Nagrađujemo pedofile, nagrađujemo pokvarene, nagrađujemo lažljivce, nagrađujemo ljude koji nemaju nimalo morala.

Bankari vladaju Zemljom putem privatne kontrole izdavanja novca, novca temeljenog na dugu koji svi mi u konačnici moramo platiti. Konačno, sa svim tim stvarima koje nazivaju “štednjom” i što već ne, bankari, u biti, kontrolirajući ponudu novca koja im omogućuje da sebi osiguraju beskrajnu količinu novca, mogu kupiti sve i bilo koga što se može kupiti.

Dakle, ako pogledamo to malo dublje, zaključit ćemo da velika većina vlada diljem svijeta nisu ništa više od marioneta koje provode plan za bankare, a bankari na vrhu ove piramide su, kao što sam rekao, obični i jednostavni psihopati, pijani od njihove moći, navikli dobivati ​​što god žele, mogu kupiti sve i svakoga tko se može kupiti. To objašnjava korumpiranost gotovo svake vlade čija politika samo naizgled odražava interese naroda. No, oni odražavaju, čisto i jednostavno, interese bankara.

Svaka nacija u svijetu može koristiti zdravu financijsku politiku da se oslobodi tih okova, da ima normalno obrazovanje i infrastrukturu svjetske klase. Sve što bi zdravo društvo zahtijevalo, može biti u najgoroj, najkorumpiranijoj zemlji u Africi, u bilo kojem dijelu svijeta, svi to možemo imati ako jednostavno promijenimo tu jednu stvar. U tom smislu sam vrlo optimističan. Ovo nije raketna znanost. Nisam najpametniji tip u prostoriji. Svi to možemo razumjeti i čim to shvatimo možemo upotrijebiti istu moć koju smo imali, ali smo bespotrebno od nje odustali i možemo još uvijek imati budućnost za sebe i svoju djecu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp