Vodeći švedski trgovac namirnicama objavljuje recept s crvima brašnarima

Vodeći švedski trgovac namirnicama objavljuje recept s crvima brašnarima

Neizabrani globalni elitisti na Svjetskom ekonomskom forumu godinama su se borili da zapadnjaci jedu bube.

Vodeći švedski trgovac mješovitom robom, ICA, dobio je mnogo kritika nakon što je na svojoj web stranici objavio “ekološki prihvatljiv” recept. Recept koji se našao na udaru kritika zove se “Salata od insekata s čilijem i češnjakom i pečenim povrćem”. Protein koji predlažu? Jedna i tri četvrtine šalice svježih crva.


Prema Udruzi dobavljača robe svakodnevne upotrebe, ICA pod kontrolom globalista čini otprilike polovicu švedske trgovine mješovitom robom. Ali mnogi su kupci sada uzrujani ludošću tvrtke za pretvaranjem insekata u ljudsku hranu, izvještava švedska medijska stranica Samyntt.

U trenutku pisanja, recept na ICA-inoj web stranici, koji je prvi put objavljen 2017., ima 140 komentara, od kojih su gotovo svi negativne kritike napisane posljednjih dana. Mnogi navode da se lanac prodao globalistima i njihovim nadnacionalnim organizacijama, poput Svjetskog ekonomskog foruma Klausa Schwaba. Napali su lanac trgovine mješovitom robom zbog podrške Novom svjetskom poretku i Agendi 2030. Još više nezadovoljnih kupaca može se pronaći na raznim platformama društvenih medija.

Nova odluka EU dopušta aditive protiv insekata.

Pozornost ICA-ine agende o kukcima povezana je s odlukom Komisije EU-a donesenom u utorak, 24. siječnja 2023. Komisija je odobrila aditive u hrani napravljene od cvrčaka u prahu da se pojavljuju u hrani poput pizze, tjestenine i žitarica diljem Europske unije.

Prije zamrzavanja cvrčaka se provjerava da se prvo “riješe crijevnog sadržaja”.

Također, ličinke crva brašnara poput crva postat će četvrti  kukac  koji se može prodavati kao hrana za ljude u Europskoj uniji. Još osam zahtjeva čeka odobrenje.

Stotine osnovnih škola koje financira država diljem Nizozemske već nudi mladim dojmljivim učenicima izbor crva i insekata za jelo. Također, u Ujedinjenom Kraljevstvu, osnovnoškolska djeca u Walesu sada  na svojim tanjurima za ručak daju crve brašnare i cvrčke. Između ostalog, u ponudi su “špageti s bubom Bolognese”, posebno “ukusna” mješavina insekata i biljnih proteina.

Kritičari ističu da su insekti u hrani štetni za ljude i vjeruju da će, kada insekti postanu naširoko prihvaćeni kao aditivi u hrani od strane vlasti i političara, njihova konzumacija biti normalizirana u cijelosti i neizbježna za potrošače.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp