Strategija Roberta Malonea

Strategija Roberta Malonea

Dr. Robert Malone je jedno od poznatijih imena globalne borbe za oslobođenje čovječanstva, a nedavno je na konferenciji liječnika protiv medicinske torture, koja se održala u Stockholmu, napravio značajan iskorak.

Umjesto da priča o cjepivu, žrtvama i ostalom što se od njega očekivalo, konstatirao je već na samom početku svog izlaganja da je čovječanstvo okupirano i da je naš najveći cilj osloboditi se ropstva.

Namjera naših neprijatelja je da nam lažnim i ishitrenim informacijama potpuno pomute percepciju, kako bi kontrolirali naše misli, osjećaje i uvjerenja. Neprijatelj se ne vidi, strategija je skrivena, a način ratovanja sve kompleksniji. Rat se vodi na socijalnim mrežama, prvenstveno Facebooku i Twitteru.

U posljednje tri godine je napad na čovječanstvo ušao u završnu fazu. U njemu sudjeluju vlade, nevladine udruge, velike institucije i organizacije (WEF, UN, EU..), farmaceutski i tehnološki divovi, mediji i niz korporacija. Svi ti faktori, po izvješću doktora Malonea, stoje iza organiziranog i koordiniranog napada na čovječanstvo.

Dr. Malone je iskoristio priliku kako bi istaknuo na koji način se boriti protiv te pošasti. Po njegovom mišljenju, čovjek ne smije podcijeniti. niti precijeniti vlastitu moć rasuđivanja. Svatko može biti prevaren, ali najvažnije je misliti svojom glavom, a ne slijepo slijediti tuđe misli i preporuke, bez obzira od kog dolaze.

Uz to je kontraproduktivno optuživati druge. Ako nisu mogli učiniti ništa bolje od onog što su učinili, onda je to definitivno i više se ne može promijeniti. Ali rat ide dalje i treba se baviti onim što se može promijeniti.

Naročito ne treba nasjedati na diskvalifikaciju nas pobunjenih od strane neprijatelja (“bad jacketing”), koja ima za cilj da unese sumnju i razdor u naše redove. Malone smatra da je čovječanstvu potrebna jasna globalna strategija koja ne bi smjela biti ovisna o nekom vođi ili grupi. Posebno je važno ne nasjedati na lažne vođe i druge od neprijatelja ubačene mamce za brzo “rješenje problema”.

Vrijeme je da se prestanemo doživljavati kao žrtve, istaknuo je Robert Malone na kraju svog izlaganja, bez obzira koliko trpimo u ovom vremenu. Umjesto toga, svaka svjesna osoba bi se trebala doživljavati kao ratnik, odnosno samosvojni borac za istinu i slobodu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp