Teorija zavjere o uvođenju kukaca u našu prehranu odavno je praksa, a ne teorija

Teorija zavjere o uvođenju kukaca u našu prehranu odavno je praksa, a ne teorija

Iako je stvar oficijelna (EU regulativa za masovni uvoz prerađenih insekata za prodaju i prehranu na velikom europskom tržištu) veliki gmazovski mediji ponovno lažu i demantiraju da “svoju” potrošačku populaciju “bogovi” Davosa žele postupno pretvoriti u kukcojede. Za njih je sve to “teorija zavjere”. Pa nije više teorija, odavno je praksa.

Očito je da otvaraju novo poglavlje Agende 2030.: izazivanje krize u opskrbi hranom i nestašice mesa koje je ionako već enormno skupo. U Hrvatskoj koja ima jaku prehrambenu industriju kilogram pilećih fileta je 12 eura i sve je manje piletine na policama. Što se događa!?

U zapadnoj kulturi nametnuti ljudima da jedu crve, zrikavce i cvrčke, sušene i prerađene u brašno je zločin protiv zdravlja, mentaliteta, higijene, općenito protiv našeg načina života i prehrane. 

Za metabolizam ljudi u Europi takva prehrana je strana i neprirodna, izazvat će alergije, autoimune bolesti i tko zna kakve posljedice od parazita koje će raširiti s insektima. Za nas je takvo jelo ogavno. Tko voli neka izvoli, ali se radi o masovnoj prenamjeni kvalitete hrane i prehrane u EU! Ciljanoj i nimalo bezazlenoj.

Svaki svoj potez najave, a onda njihovi plaćenički mediji pušu u rogove Propagande i uvjeravaju mase kako nije onako kako se čini, nego je riječ o opsesiji “teoretičara zavjere”.

Uskoro će nam reći i da je raspeće Isusovo samo jedna od teorija zavjere, da nikakve zavjere nije bilo da se Gospodina izda, uhiti i razapne. Sve su to izmislili Njegovi učenici kao prvi “teoretičari zavjera”. A Sv. Pavao je proširio po svijetu. I eto.


P.S. Najopasnije će biti kad se počnu baviti kontrolom izvora pitke vode.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp