Hrana kao cjepivo – Bill Gates financira ovo stravično istraživanje

Hrana kao cjepivo – Bill Gates financira ovo stravično istraživanje

Kako stvari stoje, uskoro neće biti potrebe za injekcijama za cijepljenje ljudi. Zato što se željena djelatna tvar može unijeti hranom – svjesno ili nesvjesno. Nepotrebno je reći da je guru cjepiva Bill Gates ponovno umiješao svoje prste u to. Samo tržište cjepiva za kućne ljubimce moglo bi farmaceutskim divovima donijeti više od 26 milijardi dolara do 2030. godine. No također se provode istraživanja, na primjer, kako povrće pretvoriti u tvornice mRNA cjepiva.

U tijeku je nekoliko studija koje financira američka vlada i farmaceutska industrija za razvoj mRNA cjepiva za domaće životinje. Recenzirana studija u časopisu Viruses prošle je godine izjavila: “Uspješna primjena mRNA cjepiva protiv COVID-19 dodatno je potvrdila platformu i otvorila vrata potencijalu mRNA cjepiva za prevenciju zaraznih bolesti, posebno u veterini”.

Nepredvidivi učinci i opasnosti

Kako istraživači mogu doći do ovog zaključka nakon fijaska s injekcijama mRNA Covida zbog kojih se odmahuju glavama. Jer razorne posljedice beskorisnih i opasnih injekcija gentoksina sada dopiru čak i do mainstream medija. Studije o omjeru rizika i koristi eksperimentalnih injekcija također pokazuju: najkasnije od Omikrona i prilagođenih boostera, jasno je da ne štede na hospitalizaciji ili intenzivnoj njezi. Čak ni za starije ili rizične skupine!

Cijepljenje kod životinja može utjecati na plodnost

Stručnjaci su također izrazili zabrinutost oko injekcija mRNA za domaće životinje. Holistički veterinar Dr. W. Jean Dodds rekla je: “Trenutno se ne zna dovoljno o tome mogu li mRNA cjepiva imati dugoročne učinke na reprodukciju ili očekivani životni vijek domaćih životinja.” Dodala je: “Budući da su domaće životinje dio lanca ishrane ljudi i životinja, moramo biti sigurni da ova vrsta cjepiva ne može izazvati abnormalne stanične ili molekularne promjene kod životinja.”

Odjel za međunarodni razvoj Ujedinjenog Kraljevstva udružio se sa Zakladom Bill & Melinda Gates kako bi financirao cjepiva za domaće životinje diljem svijeta, objavljujući na Twitteru 2018. godine:

Ovo partnerstvo uključivalo je financijsku potporu od 40 milijuna dolara u 2017. godini, za razvoj novih cjepiva za stoku. Financiranje Zaklade Gates za CGIAR, “globalno istraživačko partnerstvo za budućnost sigurnu s hranom usmjereno na transformaciju sustava hrane, zemlje i vode u klimatskoj krizi”, nastavlja se usredotočiti na prijelaz uzgajivača stoke s antibiotika na cjepiva.

Gates: Najveći zemljoposjednik koji će ih sve cijepiti?

U tom kontekstu, publikacija Kalifornijskog sveučilišta u SAD-u pod naslovom “Uzgajajte i jedite vlastita cjepiva?” posebno je zabrinjavajuća. Već prvi odlomak vas tjera da zadrhtite: “Budućnost cjepiva možda je više poput jedenja salate nego primanja injekcije. Znanstvenici s UC Riversidea istražuju mogu li pretvoriti jestive biljke kao što je zelena salata u tvornice mRNA cjepiva.”

Ovaj projekt ima tri cilja:

  • dokaz da mRNA cjepiva mogu uspješno dostaviti DNK u dio biljne stanice gdje se replicira

  • dokaz da biljke mogu proizvesti dovoljno mRNA da se natječu s konvencionalnim cijepljenjem

  • i određivanje točne doze

“U idealnom slučaju, jedna biljka bi proizvela dovoljno mRNA da cijepi jednu osobu”, rekao je glavni istraživač projekta, Juan Pablo Giraldo, izvanredni profesor na UC Riverside Department of Botany and Plant Sciences.

Testiraju ovaj pristup sa špinatom i zelenom salatom, s dugoročnim ciljem da natjeraju ljude da uzgajaju ovu đavolsku hranu u vlastitim vrtovima, rekao je Giraldo. “Poljoprivrednici bi s vremenom mogli njime zasaditi cijela polja” , objašnjava.

Je li to razlog zašto Bill Gates masovno kupuje poljoprivredno zemljište? Želi li svjetski cijepitelj na ovaj način ostvariti svoj san o cijepljenju cijelog čovječanstva? Tehnička mogućnost očito postoji ili se intenzivno istražuje. Uskoro ćemo svi biti cijepljeni kroz hranu – a da toga nismo ni svjesni.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp