Dr. David Nixon javno obznanio što je sve otkrio u Covid-19 cjepivima

Dr. David Nixon javno obznanio što je sve otkrio u Covid-19 cjepivima

Nakon što je farmaceutski lobi odlučio cijelom svijetu nametnuti svoja eksperimentalna cjepiva, obiteljski liječnik dr. David Nixon odlučio je kupiti vlastiti mikroskop i otkriti što su mu to dali da ubrizgava u sebe i svoje pacijente. Rezultati koje je otkrio su da doslovno šokirali.

Ovo je njegova kratka priča i predstavljanje:

„Bok, ja sam dr. David Nixon – liječnik opće prakse (liječnik obiteljske medicine) više od 25 godina.

Jasno je da postoji mnogo stvari u vezi s pandemijom Covid-19 koje nisu imale smisla osim ako se događaji u posljednje tri godine ne sagledaju u širem kontekstu i ne uzmu u obzir druge globalne planove.

30 godina pokušavao sam izbjeći svoj ‘trenutak talidomida’ kada sam nenamjerno dao lijek ili nisam upozorio na nešto što bi moglo uzrokovati abnormalnost fetusa.
“Ne pušite, ne pijte” “Dopustite nam da promijenimo vaš lijek na nešto za što imamo više povjerenja da je sigurno”

Nikada nije bilo moguće da znamo da su injekcije za Covid-19 sigurne u trudnoći, a kamoli učinkovite i ja Drago mi je što mogu reći da sam uvijek aktivno odvraćao svoje trudnice da ne uzimaju ovaj lijek.

Jasno je da je službeni narativ bio da su te injekcije sigurne u trudnoći. Kao medicinski djelatnik stalno sam bio bombardiran ovom porukom od svih službenih organizacija.
A osim toga Covid-19 je bio tolika prijetnja tijekom trudnoće da se “morate cijepiti” – stvarno???

Postajao sam sve svjestan glasnijeg zvuka “ovdje se nema što vidjeti”, unatoč broju grupa i pojedinaca koji su objavljivali zabrinjavajuće slike na internetu. Tako sam sredinom 2022. kupio mikroskop za tamno polje i počeo promatrati vlastitu krv i krv pacijenata. Također sam počeo gledati što ubrizgavamo u ljude i počeo sam izražavati svoju zabrinutost zbog onoga što vidim.

Potaknuo bih svakoga da razmisli o kupnji mikroskopa s tamnim poljem i počne tražiti te mi pošaljite e-poštu ako imate pitanja u vezi s ovim

Izrađujem tjedni bilten i ako se želite pretplatiti na njih, pogledajte odjeljak za bilten. Zahvalan sam svojoj obitelji, prijateljima i kolegama koji su me podržali u ovom radu“.

Video izvor: https://t.me/iSTiNiTO

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp