Geopolitika, znanost o klimi i globalno upravljanje – Kako planiraju ukrasti vašu slobodu

Geopolitika, znanost o klimi i globalno upravljanje – Kako planiraju ukrasti vašu slobodu

Naši su životi ispunjeni neprestanim brbljanjem glavnih medija koji nas upozoravaju na kraj čovječanstva, ako odbijemo dobrovoljno prepustiti svoje slobode i nacionalni suverenitet neizabranoj skupini prosvijećenih “vođa”, koji očajnički rade kako bi nas “spasili od nas samih”.

Ovi nesebični “vođe” su utvrdili da čovjekom uzrokovano (antropogeno) globalno zatopljenje uništava naš planet, pri čemu je jedino rješenje, uništenje modernog industrijskog društva i povratak primitivnom načinu života sa cjelokupnom potrošnjom koju strogo kontroliraju i nadziru ti isti nesebični “vođe”.

Rečeno nam je, da kapitalizam uništava naš okoliš i da moramo naučiti žrtvovati i dijeliti svoje bogatstvo sa cijelim čovječanstvom u savršenoj ravnoteži prirode,resursa i novo redefiniranog ljudskog društva, u kojem se individualna prava klanjaju pred pravima kolektiva. ŠTO KAŽETE?

To zvuči baš kao komunizam i socijalizam; nikada prije nije funkcionirao i vjerojatno ne može ni pod kojim okolnostima. Oslonci političke korektnosti, kao što su Southern Poverty Law Center, Earth First i Center for Biological Diversity, odmah vas identificiraju kao pohlepnog kapitalistu ili jednog od onih ludih konstitucionalista i slobodara. Morate biti posramljeni ili ušutkani odmah prije nego netko počne slušati ono što se nekada nazivalo zdravim razumom.

Dr. Tim Ball,23. prosinca 2018.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp