Sotonizam na modnoj pisti u režiji poznatog branda Balenciaga

Sotonizam na modnoj pisti u režiji poznatog branda Balenciaga

Sjetimo se kakvu je buru izazvala i na kakve je prosvjede i reakcije javnosti bila naišla kampanja modnog branda Balenciaga kada su malu djecu koristili s medvjedićima u sado-mazo opravicama. Jednako je skandalozno bilo vidjeti njihove eksplicitne sotonističke kreacije. Sve to izazvalo je val dezinformacija i teorija zavjere oko tog branda. Optuženi su da su štovatelji sotone, pedofili, zlostavljači djece i klijenti Jefferyja Epsteina.

Ono što šokira javnostu su objave na Instagramu stilistice Balenciage Lotte Vokove koju povezuju s kanibalizmom, žrtvovanjem djece, krvnim ritualima i zlostavljanjem djece.

Lotta Volkova, modna stilistica za Balanciagu i Vetements nedavno je svoj Instagram učinila privatnim nakon što su internetski detektivi otkrili da je žena odgovorna za većinu Balanciaginih reklamnih kampanja koje otvoreno koketiraju sa sotonizmom, krvnim ritualima, zlostavljanjem djece i kanibalizmom.

Balanciaga je deaktivirao njihov Twitter račun kada je Elon Musk izjavio da će mu prvi cilj biti borba protiv sadržaja iskorištavanja djece na mreži. Luksuzni modni biznis tada je pokrenuo gore spomenutu zastrašujuću reklamnu kampanju s djecom i kontroverznu sudsku tužbu u vezi s legalizacijom “virtualnog” sadržaja iskorištavanja djece.

Modna kampanja s djecom i kontroverznim sado-mazo opravama na njihovim medvjedićima šokirala je cijeli svijet o čemu smo također izvijestili na portalu Epoha.

 

Balenciaga ad campaign

 

Balenciaga je nakon kritika uklonila spornu kampanju te su se ispričali javnosti. Shvatili su ozbiljnost problema i poduzeli potrebne mjere da se to više nikada ne ponovi te prihvatili odgovornost za nešto što se nikada nije smjelo dogoditi.

Većina pojedinaca, međutim, nije bila voljna oprostiti i zaboraviti i inzistirali su na tome da malo bolje pogledaju pojedince iza Balanciage; ono što su otkrili bilo je vrlo uznemirujuće.

Tko je Lotta Volkova?

Balenciagina stilistica, Lotta Volkova, stoji iza mnogih reklama za ovu modnu kuću. Njezin osobni Instagram račun bio je pun uznemirujućih tema, skrivenih poruka i simbolike. Njezine objave na Instagramu aludiraju na trgovinu, ubijanje, zlostavljanje, mučenje, pa čak i jedenje djece.

Lotta Volkova, Satanist.

                                                                                    Modna stilistica Lotta “The Wolf” Volkova, krvavo crvena s bebama.  

Od 2014. Lotta Volkova je glavna stilistica za Balenciagu. Surađivala je između ostalih s Vogueom, Adidasom, Chanelom i Jean Paul Gaultierom. Na ruskom se njezino prezime prevodi kao “vuk”, vrsta životinje koja je zloglasna po tome što otima djecu, pa ih čak i jede, a poznata je i po kanibalizaciji vlastite vrste.

Volkova je objavila više postova u vezi s kanibalizmom, a na jednoj Instagram slici spominje jedenje bebe uz hashtag #canniballotta.

Lotta Volkova a cannibal

Je li modna stilistica Lotta Volkova kanibal ili samo provocira javnost, nije nam poznato. No, jedno je sigurno, Volkova je otvoreni sotonist. Kada je posjetila crkvu u New Orleansu, Louisiana, nosila je majicu Cannibal Corpse . Sliku svog posjeta podijelila je na Instagramu, ismijavajući crkvu napisavši: “Najbolje mjesto za vježbanje!”

The Wolf wearing a Cannibal Corpse shirt in church.

                   Lotta nosi majicu Cannibal Corpse u crkvi.

Mnogi njezini postovi na Instagramu imaju kanibalističke teme. Objavila je tako i sliku krvavog kreveta pod nazivom ‘Krvava zbrka‘.

A bloody mess.

Lotta Volkova je čak objavila sliku djeteta koje drži pravu ljudsku lubanju sa sotonističkim znakovima iza nje. Pogledajte kako to stravično izgleda:

Satanic Sigils and a baby holding a human skull.

Neki ljudi imaju dojam da je ovo tajna poruka koja se može dešifrirati crtanjem pentagrama u prostoru između sigila.

Unatoč činjenici da mnoge objave Volkove na Instagramu imaju kanibalistički prizvuk, značajan broj njih uključuje malu djecu ili predtinejdžerske dječake i djevojčice. Štoviše, mnogo njezinih objava usredotočeno je na zlostavljanje djece i sadističke rituale, što je skandalozno. Pogledajte:

Charlotta stylis: dječja ljepljiva traka za stolicu.

Lotta Volkova voli slikarstvo Maurizija Cattelana

                                                 Umjetnost zlostavljanja djece Maurizia Cattelana

 

Čini se da Lotta Volkova voli “umjetnost” koja prikazuje djecu koja trpe fizičko ili psihičko zlostavljanje. Na gornjoj slici može se vidjeti djevojčica koja nosi mašnu i konjski rep kako je prikovana na neku vrstu sprave za mučenje i lancima vezana za zid.

Ove skandalozne, izopačene objave dovoljno govore o osobi koja ih objavljuje. A sotonistički nastrojene kreacije Balenciage također dovoljno govore same za sebe. Svijet u kojem živimo pun je kontroverzi, skandala i provokacija. Izokrenute vrijednosti, izopačenosti i razne perverzije svuda su oko nas. Pitamo se – je li to ‘novo normalno’ na koje bismo se trebali naviknuti? 

Izvor: Poptopic, Twitter, Instagram, Facebook, Balenciaga

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp