Biden najavljuje dolazak klimatskih izolacija

Biden najavljuje dolazak klimatskih izolacija

Predsjednik SAD- a Joe Biden najavio je planove prisili ljude da rade od kuće i odreknu se svojih automobila u nastojanju borbe protiv klimatskih promjena.

Kao dio WEF-ove agende Velikog resetiranja za čovječanstvo, Biden je izjavio da njegova administracija planira otežati običnim Amerikancima putovanje u njihovim automobilima i učiniti poželjnijim da ostanu kod kuće.

Plan—koji su Agencija za zaštitu okoliša predsjednika Joea Bidena te odjeli za energetiku, promet i stanovanje objavili u siječnju—ima za cilj “ukloniti gotovo sve emisije stakleničkih plinova” iz transportnog sektora do 2050., uglavnom kroz prijelaz na električna vozila. Međutim, u plan je također uključen i kontroverzni poziv za smanjenje “kilometraže putovanja na posao” kroz “povećanje rada na daljinu i virtualnih angažmana”, uključujući obrazovanje.

“Rad na daljinu i druge komponente digitalnog gospodarstva… mogu poboljšati udobnost smanjenjem potražnje za putovanjima, posebno za putovanje na posao”, navodi se u planu. “Pandemija COVID-19 istaknula je velike mogućnosti za rad na daljinu, s nekim studijama koje pokazuju mogućnost dugoročnog smanjenja godišnjih prijeđenih kilometara od 10 posto.” Plan dalje identificira “daljinski pristup uslugama poput zdravstvene skrbi i obrazovanja” kao jednu od “ključnih odrednica buduće potražnje za putovanjima”.

Ne mogu se otresti osjećaju da nas ovo dovodi korak bliže proglašenoj “klimatskoj krizi”. Svi vi možete dobrovoljno ostati zaključani u svojim domovima kako biste spasili polarne medvjede ili možemo proglasiti izvanredno stanje i zaključati vas kao što smo učinili tijekom COVID-a.

Nekima od vas to vjerojatno zvuči kao teritorij šešira od staniola, ali je li stvarno tako? U ranim danima karantina, pravila socijalnog distanciranja i ostalog ludila, upozoravao sam ljude na ovo.

Vaša će sloboda i izbori morati biti smanjeni u borbi protiv klimatskih promjena, vidite.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp