Stravično: Tenisač iznenada preminuo nakon što se za vrijeme meča srušio na terenu

Stravično: Tenisač iznenada preminuo nakon što se za vrijeme meča srušio na terenu

43-godišnji klupski tenisač Ryan Vannah preminuo je igrajući meč mješovitih parova. Pao je na koljena, legao i umro.

  1. siječnja, Ryan Vannah je bio u tiebreaku meča teniskih mješovitih parova u Red Rock Country Clubu kada je pao na koljeno. Liječnici koji su gledali utakmicu požurili su obaviti oživljavanje, ali nakon 55 minuta liječničke pomoći njegovo srce više nije kucalo. 

    Vannahina sestra, Tami Vannah Kang, pozvana je nekoliko trenutaka nakon što joj se brat onesvijestio i pronašla je svoju šogoricu, dr. Catherine Vannah, među onima koji su ga pokušavali oživjeti. Tek kad su stigli u bolnicu Summerlin i medicinski centar, ona i njezin suprug su se rasplakali. Ryan Vannah je umro u bolnici Summerlin kasnije tog dana.

Njegova sestra izjavila je da je šokirana jer je ovo bio prvi incident takve vrste. Također je rekla: “Besprijekorno se brinuo o svom zdravlju. Bio je tako fit. Dizao je utege. Izgledao mi je kao bodybuilder. Bio je ogroman. Nismo očekivali da će se ovo dogoditi.”

Ryan Vannah bio je najmlađi od četvero djece, a sva su odrasla u Las Vegasu. Završio je srednju školu u Durangu, gdje se natjecao na državnom prvenstvu u tenisu.

U obitelji punoj odvjetnika i liječnika bavio se tenisom puno radno vrijeme nakon što je radio u osiguranju i kao atletski trener, rekla je njegova sestra. Također je podučavao djecu u lokalnim osnovnim školama, napinjao rekete drugih igrača za dodatni novac i vježbao u Red Rocku, Darling Tennis Centeru i Life Timeu u Hendersonu.

Iza Vannaha ostali su njegovi roditelji, Robert i Marsha Vannah, braća i sestre Vannah Kang, Matt Vannah, Natalie Vannah Dunn, njegova zaručnica, šogor dr. Parminder Kang i Dave Dunn, šogorica dr. Catherine Vannah i 13 nećaka i nećakinja.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp