David Icke – 5G na jačini od 60 gigaherca, onemogućuje ljudsko tijelo i krv da apsorbiraju kisik

David Icke – 5G na jačini od 60 gigaherca, onemogućuje ljudsko tijelo i krv da apsorbiraju kisik

David Icke u potpunosti je raskrinkao teleokomunikacijsku industriju, rekavši da je njihov cilj podignuti razinu 5G mreže na 60 gigaherca, jer ta jačina zračenja u potpunosti onemogućuje ljudsko tijelo i krv da apsorbiraju kisik.

Evo što je izjavio:

„I ovo se priznaje, od strane telekomunikacijske industrije. 5G na 60 gigaherca, to je ono gdje ga oni žele dovesti. I kažem vam to dovraga u tišini. Dakle, 5G na razini od 60 gigaherca zaustavlja ljudsko tijelo i krv da apsorbiraju kisik.

Ako je netko pogođen s frekvencijama od 60 gigaherca emitiranih od strane 5G mreže, neće moći apsorbirati dovoljno kisika i samo će se srušiti na ulici. I ti simptomi, taj ishod, to je točno ono što ovaj liječnik u New York-u opisuje.

On vidi, ali kaže, ne znam što se događa jer nikada nisam vidio ništa slično. Znate, dopustite mi da ovo iznesem. Što rade dok su škole zatvorene. Što rade dok su ljudi zaključani? Stavljaju 5G u škole.

Znate gdje još stavljaju 5G mrežu? U J***ne bolnice. Satavljaju 5G posvuda. I tako jednom kad se ovo postavi. Oni imaju apsolutnu sposobnost manipuliranja ljudima“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp