Iznenada preminula mlada 23-godišnja sportašica i plesačica

Iznenada preminula mlada 23-godišnja sportašica i plesačica

23-godišnja mlada sportašica iz okruga Jackson u Michiganu preminula je iznenada od „nepoznatog uzroka“.

“Dinverno, Sophia Maureen iz Grass Lakea, neočekivano je preminula u utorak, 17. siječnja 2023. u dobi od 23 godine”, stoji u njezinoj osmrtnici.

Uzrok Dinvernove smrti još je pod istragom.

Sophia Dinverno bila je entuzijastična sportašica i plesačica koja je također duboko voljela jahanje. Kao rezultat svog entuzijazma, postala je poznata u konjičkoj zajednici u Michiganu, kao i na internetu.

Također je poznata po svojim video igrama temeljenim na temi Star Stable na YouTubeu , gdje se zove Violet Flowergarden. Trenutno ima 178.000 pretplatnika.

MLive je izvijestio:

Rođena u Coon Rapidsu, Minnesota, Dinverno se rano zainteresirala za izvedbenu umjetnost, počevši s satovima plesa u dobi od 4 godine, prema njezinoj osmrtnici.

“Sophiju je bilo zadovoljstvo gledati kao članicu Jackson Dance Company kako nastupa na godišnjim recitalima i natjecanjima”, stoji u njezinoj osmrtnici.

Dinverno je pohađala i Lumen Christi Catholic School i Jackson Preparatory and Early College tijekom svojih srednjoškolskih godina, prema njezinoj osmrtnici. Kao studentica druge godine Lumen Christi, bila je sveučilišna trkačica za djevojački cross country tim. Također je igrala za American Youth Soccer Organisation u Grass Lakeu i sudjelovala je u nekoliko utrka na 5K sa svojom obitelji.

Dinverno je također imala posebnu ljubav prema konjima i postala je uspješna mlada jahačica, stoji u njezinoj osmrtnici. Uz svog voljenog konja Lolu – natjecala se na brojnim konjičkim događajima diljem Michigana.

Ova strast prema konjima proširila se i na virtualno područje.

Vijest o Dinvernovoj smrti izazvala je izljev tuge i podrške zajednice Star Stable.

Virtualnu ” memorijalnu vožnju” posvećenu Dinverne  organizirala je Wild Hearts Gang — grupa igrača Star Stable — 26. siječnja i privukla je desetke igrača u virtualni svijet da odaju počast. Video digitalnog okupljanja na YouTubeu je objavila grupa Sestrinstva Meadow Riders.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp