Obitelj ostala u šoku nakon što je njihov zdravi 21-godišnji sin iznenada preminuo u snu

Obitelj ostala u šoku nakon što je njihov zdravi 21-godišnji sin iznenada preminuo u snu

Rickson Williams bio je voljeni bivši kapetan škole iz Wallavillea, Queensland, Australija, koji je imao cijeli život pred sobom. Rickson je, međutim, preminuo u snu prošlog mjeseca samo nekoliko dana prije svog 21. rođendana.

Ricksonova smrt nastavlja alarmantan obrazac iznenadne smrti mladih ljudi diljem svijeta iz nepoznatih razloga. U nekim slučajevima, roditelji ovih mladih odraslih osoba ukazivali su na cjepivo protiv COVID-a kao krivca.

Liječnici su otkrili da je Rickson imao povećano srce nakon smrti i vjeruju da bi to moglo biti povezano s njegovom smrću. Međutim, točan uzrok smrti ostaje neutvrđen.

Što je uzrokovalo njegovo povećanje srca, također ostaje nejasno u ovom trenutku.

Obitelj je u žalosti nakon što je 21-godišnji mladić iznenada preminuo u snu.

Rickson “Ricko” Williams iz grada Wallavillea u Queenslandu iznenada je preminuo 11. siječnja, samo nekoliko dana prije svog 22. rođendana.

Jako voljeni bivši školski kapetan pronađen je mrtav u svom krevetu.

Njegova majka, Tanya Wright, rekla je da su liječnici nakon smrti otkrili da je njezin sin imao povećano srce.

Gospođa Wright objavila je počast svom sinu, prisjećajući ga se kao ambicioznog mladića koji je uvijek bio željan zabave.

“Ovo nije post koji sam očekivala da ću napisati, ali se ipak mora napisati”, rekla je gospođa Wright na Facebooku dan nakon njegove smrti.

“Svatko tko nas je poznavao, znao je koliko nam je Rickson značio i koliko će ovaj gubitak utjecati na naše živote i našu obitelj.

“Imao je cijeli život pred sobom i upravo se prijavio za studij glazbe.”

Gospođa Wright rekla je da “ne znaju njegov točan uzrok smrti” u ovoj fazi, ali misle da bi njegovo povećanje srca “moglo biti povezano” s cjepivom.

Obitelj je osnovala GoFundMe kako bi pokrila troškove njegove prerane smrti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp