Poruka Daniela Mijatovića novinarima režimskih medija

Poruka Daniela Mijatovića novinarima režimskih medija

Dragi novinari, vi ste se ovdje okupili kako biste prosvjedovali protiv sustava, a taj isti sustav, zahvaljujući isključivo vašoj poslušnosti je u zadnje tri godine napravio toliko štete našoj zemlji da se to izmjeriti ne može.

Vi ste oni koji su zastrašivali ljude smrtonosnim virusom, vi ste oni koji su apelirali za strože mjere i lockdown, vi ste oni koji ste forsirali zloglasno neadekvatno testirano “cjepivo”, vi ste oni koji ste podržavali vladu i stožer u svakoj ludosti, vi ste oni koji su vrijeđali ljude različitog mišljenja i nazivali ih antivakserima i ravnozemljašima, vi ste odgovorni za svu štetu koja je nastala i kako to sad mislite popraviti?

I bez obzira na sve to, ja smatram da imate svoje pravo na adekvatnu liječničku pomoć, ali kako ćete oprati svoju savjest? Kako ćete oprati svoje ruke? Ja vam zlo nikakvo ne želim, već se iskreno i istinski nadam da ćete konačno progledati i shvatiti da vam materijalna korist ništa u životu ne znači, ako vam je savjest okaljana.

Nikakvi lijekovi vam u tom ne mogu pomoći. I zato vas pozivam da se iskreno pokajete za sve što ste radili i da se počnete okretati duhovnom životu, da shvatite da niste ovdje slučajno i da ćemo svi jednog dana stati pred Boga koji nas je stvorio. Izmirite se s njim dok još možete i počnite nadoknađivati štetu koju ste napravili. Vratite čast, poštenje i istinoljubivost u svoju struku jer o vama nam sudbina ovisi. Neka vam Gospodin Isus Krist, podari svoju milost i mir i neka vas blagoslovi.

Od srca, Daniel Mijatović

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp