Nastup Sam Smitha i Kim Petras na dodjeli Grammyja veličao sotonizam

Nastup Sam Smitha i Kim Petras na dodjeli Grammyja veličao sotonizam

Gledatelji koji su gledali 65. dodjelu Grammyja bili su neugodno iznenađeni kada su Sam Smith i Kim Petras izveli svoju pjesmu ‘Unholy’ zbog sotonističkih elemenata u njihovoj izvedbi.

Naime, spomenuta je pjesma bila jedan od najvećih hitova tijekom 2022. godine i zato je dobila svoje mjesto na godišnjoj dodjeli nagrada u Los Angelesu.

Prvi dio pjesme govori o muškarcu koji vara svoju ženu čineći ‘nešto nesveto’, dok dio koji pjeva Kim Petras govori o ženi koja samo koristi muškarca za novac. Službeni muzički spot za ovu pjesmu prepun je polu-golih plesača i seksualizacije te odiše čistim sotonizmom.

A, ono što je najgore od svega je činjenica da je i njihova izvedba na dodjeli Grammyja bila također osmišljena u sotonističkom stilu. Pogledajmo kako je izgledala njihova izvedba:

Ovo nažalost nije prvi put da na dodjelama poput Grammyja izvođači svojim nastupima veličaju sotonizam. To koketiranje sa sotonizmom izgleda postaje nešto posve normalno i prihvatljivo u svijetu show businessa. Pitamo se – zbog čega?

Izvođači koji pristaju na takvu ikonografiju često bivaju i nagrađeni zbog toga na ovaj ili onaj način. A, kad smo već kod samih nagrada, Sam Smith i Kim Petras ovom su prigodom osvojili nagradu za najbolji pop duo i bili presretni zbog toga.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp