Disney lansirao radikalnu dječju animiranu seriju Woke “Proud Family” koja promiče BLM marksizam, antibijeli rasizam i odštete

Disney lansirao radikalnu dječju animiranu seriju Woke “Proud Family” koja promiče BLM marksizam, antibijeli rasizam i odštete

Društveno osviještena, kako za sebe voli reći, Disneyeva tvrtka još jednom je dokazala svoju mrsku, antiameričku pristranost. ‘Osviješteni’ “Disney ovim putem uči djecu da budu ljuti mladi komunisti, koji mrze sami sebe i vlastitu zemlju.”, komentirao je Jim Hoft za Gateway Pundit

Druga sezona ponovnog pokretanja Disney+ animirane serije Ponosna obitelj: Glasnije i ponosnije premijerno je prikazana 1. veljače, očito ne slučajno – baš na vrijeme za Mjesec crnačke povijesti.

U jednoj od nadolazećih epizoda, “Juneteenth”, 14-godišnja Penny i njezini prijatelji odlučuju saznati više o važnosti Juneteenth u njezinom izmišljenom gradu Smithvilleu u Kaliforniji. Nakon dubljeg kopanja po povijesti Smithvillea otkrivaju da je utemeljitelj grada bio robovlasnik.

U drugoj sceni, Penny i njezini prijatelji držali su govor tijekom kojeg su tvrdili da je “ova zemlja izgrađena na ropstvu, što znači da su robovi izgradili ovu zemlju.”

“Potomci robova nastavljaju graditi ovu zemlju koju su robovi izgradili.“

“A mi, potomci robova u Americi, zaslužili smo odštetu za njihovu patnju koju su pretrpjeli i nastavljamo zarađivati ​​tu odštetu u svakom novom trenutku koji provedemo uronjeni u sustavne predrasude, rasizam i nadmoć bijelaca na čemu je Amerika utemeljena i za što se još uvijek nije pokajala“, govore likovi u spomenutom vrlo radikalnom animiranom filmu.

Disneyjeva animirana serija blati Abrahama Lincolna i govori djeci da nije oslobodio robove, već da ih je htio deportirati. Kakva odvratna propaganda. Serija čak promovira laž. 

Disney je doista dao sve od sebe oko ovoga.

Pogledajte video ispod:

U drugoj sceni, dok su djeca prosvjedovala, Mayin roditelj Randall Leibowitz-Jenkins rekao je svom gay ljubavniku Barryju da učini nešto koristeći svoju ‘bjelačku privilegiju’.

Ista se serija našla na vrućoj stolici nakon što je u jednoj od epizoda prikazala autizam.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp