Dr. Edward Group – Velika tajna ljudskog života je doživotno ovladavanje mišlju, djelovanjem, zdravljem i duhovnošću

Dr. Edward Group – Velika tajna ljudskog života je doživotno ovladavanje mišlju, djelovanjem, zdravljem i duhovnošću

U više od 20 godina iskustva iz prve ruke u savjetovanju i pomaganju ljudima da poboljšaju svoje zdravlje, Dr. Edward Group, DC je otkrio da je briga o tijelu i umu neophodna. Budući da ne možete biti najbolji bez cjelovite i čiste prehrane, zdrava prehrana je neophodna. Iako postoji mnogo načina za to, on vjeruje da je organska, biljna prehrana najbolja od svih.

A budući da živimo u toksičnom svijetu sa zagađenjem posvuda oko nas, od vitalne je važnosti redovito čistiti svoje tijelo. Dr. Group, DC razvio je niz programa čišćenja koji ciljaju na područja tijela koja su i najkritičnija za našu dobrobit i najosjetljivija na toksine.

A budući da je fizičko zdravlje besmisleno bez sreće, ključno je njegovati i naše sretno raspoloženje i pozitivan pogled na život. Dr. Group, DC vjeruje da su prakticiranje svjesnosti i meditacije, kao i zahvalnost, učinkoviti načini za održavanje uma na dobrom mjestu, kako on voli reći.

Nesretna i vrlo neugodna istina o modernoj medicini po njemu jest činjenica da je ona usredotočena na liječenje simptoma bolesti bez rješavanja temeljnog uzroka. Posvetio je svoj život pomaganju drugima – pronalaženjem i rješavanjem uzroka lošeg zdravlja. „Nalazim se u beskrajnoj misiji pronalaženja novih i boljih načina za postizanje tog cilja. To sam ja, to je moj pogon i zato ujutro ustajem iz kreveta.“ – kaže dr. Edward Group.

Dr. Group, DC istražuje prehranu dugih 25 godina i isprobao je mnoge dijete, uključujući sirovu vegansku, bezglutensku, frutarijansku i dijetu na vodi. Iako je zaključio da ne postoji savršena dijeta koja svima odgovara, vjeruje u prakticiranje pravila 90-10. Što to znači u praksi? Devedeset posto vremena pridržava se biljne prehrane. Ostalih 10 posto vremena konzumirat će sirovi kozji ili ovčji sir, ali nikada meso ili jaja. Također posti nekoliko puta godišnje kako bi popravio svoje tijelo.

Dr. Edward Group: “I ja sam kao netko tko je odrastao u medicinskoj obitelji bio indoktriniran, i meni su isprali mozak i mislio sam da nas farmaceutski lijekovi mogu liječiti i da je dovoljno tretirati simptome. To je uvriježeni način razmišljanja medicinske struke. Oni tako razmišljaju – imamo simptom, idemo prepisati lijek za taj simptom.

Prije no što sam upisao studij medicine, bio sam upoznao čovjeka koji je liječio rak prirodnim putem. Počeli smo raspravljati. Ja sam ga prozvao šarlatanom, a on mi je rekao da ne znam o čemu pričam, jer mi je ispran mozak. Rekao mi je da izaberem bilo koji farmaceutski lijek i da ga analiziram kako će to pomoći tijelu.

Otišao sam u biblioteku, izabrao nekoliko farmaceutskih lijekova za koje vas nikada ne uče u medicinskoj školi kako da ih analizirate, već vas samo uče kako da ih prepišete pacijentima. Nakon 2 sata analiziranja shvatio sam da će sve što će me naučiti na studiju biti pogrešno i da će svi ovi lijekovi samo stvarati sve više problema u tijelu, tako da sam se vratio do njega i zamolio ga da me nauči svemu što zna. Počeli smo otkrivati duhovnu komponentu liječenja, mentalnu komponentu, fizičku komponentu i počeli smo se koncentrirati na uzrok bolesti, a ne na simptome…”

Tako priča dr. Edward Group i to je od tada nadalje za njega jedini pravi put liječenja svakog čovjeka – liječiti uzrok, a ne posljedicu neke bolesti.

Dr. Group je potom oformio istraživačku grupu s glavnim fokusom upravo na rak, vodeći se mišlju – „ako možemo otkriti tajne prirodnog liječenja raka koji spada u najteže bolesti, tada možemo riješiti tajne liječenja brojnih drugih bolesti“.

Ono što su on i njegovi suradnici otkrili je to da je toksičnost glavni uzrok brojnih zdravstvenih problema i upravo je to ono što medicinska struka i farmaceutska industrija očito ne žele da znamo, rekao je između ostalog dr. Group. Oni žele da nastavimo živjeti u neznanju kako bi nam mogli prodavati svoje proizvode. Farmaceutska industrija treba bolesne, a ne zdrave ljude. Upitajmo se – kada bismo svi bili zdravi, od čega bi ta industrija živjela?

Dakle, važno saznanje do kojeg su dr. Group i njegovi kolege došli je to da su naša tijela preopterećena toksičnim teretima kojih se trebamo znati riješiti na pravi način. Dakle, tajna izliječenja je u detoksikaciji našeg organizma. Svaki čovjek u sebi ima moć samoizliječenja. To je mehanizam koji svi imamo u sebi. Kada se taj naš mehanizam samoizliječenja suzbije, bolest se nastani u naše tijelo. A upravo su toksini ti koji su odgovorni za suzbijanje mehanizma našeg samoizliječenja. Prosječna osoba putem zraka, hrane i pića unosi oko 2 milijuna toksina dnevno, dok se uspijevamo eliminacijskim putem riješiti tek pola njih.

Toksina se rješavamo putem disanja, znojenja, mokrenja, izbacivanja izmeta, a žene i putem menstruacije. Čak 98% toksina ulazi u naš organizam kroz crijeva, čak i oni koje udišemo. Zato najprije treba početi s čišćenjem crijeva. Nakon crijeva čistimo jetru i žučnu vrećicu. Poslije toga prelazi se na čišćenje bubrega. Zatim dolazi na red čišćenje od parazita i na kraju čišćenje od kemikalija i metala.

Dr. Group, DC Hiking

Idući tim putem dr. Group i njegovi suradnici vidjeli su da su se simptomi kod brojnih pacijenata s kojima su radili počeli povlačiti. To je ono što medicinska struka ne želi da znamo – da je naše tijelo sposobno samo sebe očistiti od toksina i na taj način samo sebe izliječiti. Naše je tijelo nevjerojatno sofisticiran mehanizam s neviđenim sposobnostima. Svaki je čovjek najbolji liječnik samome sebi, samo toga mnogi ljudi naprosto nisu svjesni. Dr. Group je uvjeren da su smanjena izloženost toksinima, čišćenje našeg tijela i pozitivno razmišljanje ključni za naše zdravlje i našu dobrobit.

„Velika tajna ljudskog života i nadahnuća je doživotno ovladavanje mišlju, djelovanjem, zdravljem i duhovnošću. Kako se to postiže? Jačanjem našeg karaktera i poštovanjem života oko nas. Shvaćanjem da je sav život povezan. Prepoznavanjem da su misli manifestacije i kreacije. Učeći iz prošlosti i koristeći je za poboljšanje budućnosti. Tako što ćemo biti ponizni i izražavati zahvalnost za naše blagoslove. Voleći Boga, sebe i druge. Osjećajući svjetlost koja izvire iz naših srca. Marljivim radom na svim našim odnosima.“, kaže dr. Group.

Svakim danom naši odnosi mogu biti bolji. Na njima moramo raditi, moramo ih znati njegovati i nadograđivati uvijek nečim novim što će nas dodatno povezati s našim voljenim osobama. Komunikacija počinje slušanjem. Nemojmo se žuriti previše govoriti kako bismo govorom ispunili tišinu. Pustimo druge ljude da govore, slušajmo ih i potrudimo se čuti sve ono što nam žele reći. Manje govoreći, a više slušajući – poklanjamo sebe drugima, a to je divan osjećaj. Dajući više nego što primamo – uvijek smo na dobrom putu. 

Što još po Dr. Groupu moramo činiti i kako se trebamo ponašati kako bismo nastavili doživotno otkrivati tajnu života i nadahnuća? Tajnu života otkrit ćemo – osiguravajući svakodnevno našem tijelu čistu hranu i vodu, razumijevanjem božanske moći iznutra, vježbanjem opraštanja, živeći u sadašnjosti, slijedeći svoje strasti, ispunjavajući svoje snove, živeći svaki dan punim plućima, odbacujući od sebe sve ono što nas na bilo koji način opterećuje, prepoznavajući, kontrolirajući i učinkovito otpuštajući naš bijes, čineći stvari koje i nas i druge nasmijavaju, smanjivanjem naše vezanosti za materijalne stvari, nikada ne kritizirajući ili okrivljujući druge, izbjegavanjem neljubaznih riječi, uvijek se poboljšavajući, kontroliranjem našeg ega, priznajući svoje pogreške i učeći iz njih i spoznajom da se sve navedeno može postići snagom i prakticiranjem čiste iskonske ljubavi.

Izvor: Facebookhttps://drgroup.com/

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp