Okultno značenje riječi Pfizer na hebrejskom jeziku

Okultno značenje riječi Pfizer na hebrejskom jeziku

Budući da ovogodišnju dodjelu Grammyja sponzorira Pfizer, ovo je i dalje dominantna tema na internetu, a korisnici interneta su otkrili da naziv “Pfizer” na hebrejskom znači nešto sotonsko.

„Znate li da se Pfizer piše unazad Rezifp, a ta riječ hebrejskog porijekla znači Resheph ili Spaljivač, Bog kuge i podzemlja. Nije sve slučajno”, rekao je jedan korisnik Twittera.

Medijski izvještaji: Sam Smith i Kim Petras izazvali su veliku pozornost na društvenim mrežama nakon nastupa koji je imao sotonističku tematiku i scenografiju. Sam Smith stavio je cilindar s vražjim rogovima dok su se plamenovi dizali oko njih. Uz konzervativnu zabrinutost, pjesmu su izveli nebinarna osoba i transrodna žena. Mnogi su tvrdili da je predstava “sotonska” i izrazili svoje razočaranje na internetu.

Nakon njihova nastupa, dodjela Grammyja presjekla je reklamu koja je otkrila da je show “sponzorirao Pfizer”.

Potvrdili su to u ekskluzivnoj izjavi za Newsweek. Pfizer je rekao:

“Sponzorirali smo cijeli Grammy događaj, ne poseban nastup. Osim toga, ne komentiramo naše napore da podignemo svijest.”

Unatoč tome što je Pfizer izričito napomenuo da oni ne sponzoriraju pojedinačni nastup (naizgled aludirajući na dotičnu pjesmu), korisnici interneta bili su uvjereni da su oni bili od neke važnosti za “sotonski” nastup Smitha i Petre.

U međuvremenu, korisnici interneta brzo su primijetili da kada je naziv tvrtke napisan unatrag, tj. Resifp na hebrejskom znači “onaj koji spaljuje” ili “razarač”. Mnogi su to povezivali s đavlom i podzemljem.

Korisnik Twittera @faithheaven1111 također je podijelio da kada se Pfizer piše unazad, to se odnosi na “drevnog zapadnosemitskog boga kuge i podzemlja”. Također je dodala da je on “bio i bog rata”. Korisnik platforme dodao je sliku značenja Rezifp-a:

 

„Bio je i bog rata, pa su ga predstavljali kao bradatog čovjeka koji vitla sjekirom, drži šiljak i nosi rep, šiljasto pokrivalo s kozjom glavom na čelu.

Korisnik Twittera @hitman29563 izjavio je da “Zlo ti uvijek govori što će ti učiniti”, misleći na Pfizer.

Političarka Marjorie Taylor Green izvijestila je javnost da je “Grammy sadržavao demonski nastup Sama Smitha, a također ga je sponzorirao Pfizer”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp