Necijepljene žene prijavljuju “mučnu bol i menstrualne grčeve” nakon spavanja s cijepljenim muškarcima

Necijepljene žene prijavljuju “mučnu bol i menstrualne grčeve” nakon spavanja s cijepljenim muškarcima

Necijepljene žene prijavljuju “mučnu bol i menstrualne grčeve nakon spolnog odnosa sa svojim cijepljenim muževima”, prema dr. Naomi Wolf koja je istraživala učinke Pfizer injekcije.

“Pfizerovi dokumenti pokazuju da su žene izložene tome [mRNA cjepivu] od cijepljenih muškaraca kroz spolni odnos”, rekla je dr. Wolf za Emerald Robinson u svojoj emisiji The Absolute Truth.

Milijuni obaviještenih necijepljenih neudatih žena izbjegavaju neoženjene muškarce koji su primili mRNA cjepivo kako bi izbjegle “odbacivanje” spike proteina od cjepiva kroz fizički kontakt.

Prema izvješćima, necijepljene žene koje su se educirale o opasnostima cjepiva odbijaju pomisao na seks s “potpuno cijepljenim” muškarcima.

Laura J. Wellington, spisateljica američkog mislioca, jedna je takva neudata žena koja kaže da je “postala njihova nova norma”, misleći na sebe i druge necijepljene neudane žene, izbjegavanje muškaraca koji su uzimali eksperimentalnu gensku terapiju.

“Kvalificiranje samaca prema takvim standardima čini bazen iz kojeg se može birati dodatno malim, pogotovo ako netko živi u plavoj državi”, piše Wellington. “Povrh toga, mnogo slobodnih muškaraca ne voli ideju da ih nitko ne uzima u obzir samo zato što su se odlučili cijepiti.”

Čini se da su “najnezadovoljniji, najneprijateljski raspoloženiji muškarci” , dodaje ona, oni koji su “nasilno podlegli cjepivu” – što znači muškarci koji nisu nužno željeli biti cijepljeni, ali su bili prisiljeni na to kako bi zadržali posao, na primjer.

“Osjećajući se dvaput kažnjenima zbog cjepiva koje nikada nisu htjeli, mnogi od ovih muškaraca ne podnose dobro odbijanja tih žena”, dalje piše Wellington.

“Poznato je da se osjećaj krivnje, ljutnje, omalovažavanja i jednostavno grubosti javljaju u vezi s odlukom ovih žena da ostanu predane svom određenom stavu.”

Nije vrijedno rizika da se eventualno “uhvate” proteini covid cjepiva od “potpuno cijepljenog” partnera

Da budemo pošteni, necijepljeni muškarci suočavaju se s istom stvari kao i “potpuno cijepljene” žene, od kojih mnoge militantno podržavaju ubode i s prezirom gledaju na muškarce koji su samo rekli ne eksperimentalnim lijekovima vlade i Big Pharme.

To je čin samoodržanja i muškaraca i žena koji su preskočili cjepiva kako bi izbjegli druge muškarce i žene koji su odlučili uzeti cjepiva i koji sada izbacuju spike proteine ​​i  tko zna što još  na druge.

Na mnogo načina, bolje je samo ostati samac nego biti u paru s nekim tko je dopustio da njegov ili njezin imunološki sustav uništi tajanstvena  pharmaceia  (poznata  i kao farmaceutsko čarobnjaštvo ) – pogotovo kada se ta tajanstvena  pharmaceia  potencijalno može prenijeti putem seksualne aktivnosti.

Necijepljeni roditelji posvuda također sada upozoravaju svoju djecu, a posebno svoje tinejdžere, da se čuvaju potencijalnih momaka ili djevojaka koji su se cijepili i sada su hodajući mrtvaci.

Ostati čistokrvan znači izbjegavati druge koji više nemaju čistu krv, već umjesto toga imaju  zaraženu  krv, reprogramiranu DNK i potencijalno čak  potpuno drugačiju sliku od one koju im je Bog dao kada su formirani u maternici.

Imajte na umu da je zaliha krvi također kontaminirana – što znači da nema više transfuzije krvi, barem ne od nasumičnih darivatelja. Kako bi ostali čisti, čistokrvni će se morati zaštititi od svih mogućnosti kontaminacije od potpuno cijepljenih.

“Tko bi ikada pomislio da će ‘status cijepljenja’ postati toliko važan za njegovanje novih prijateljstava i ljubavnih odnosa za većinu naše nacije?” Wellington dalje piše.

“Podjela je tu da ostane jer je šteta koja ju je prouzročila već učinjena. Ništa ne može vratiti tog duha u njegovu bocu.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp