Tajland će postati prva zemlja koja će tužiti Pfizer za milijardske iznose zbog ‘smrtonosnih’ Covid cjepiva

Tajland će postati prva zemlja koja će tužiti Pfizer za milijardske iznose zbog ‘smrtonosnih’ Covid cjepiva

Glasnogovornik tajlandske vlade najavio je ovaj tjedan da će njegova zemlja uskoro postati prva u svijetu koja će poništiti i učiniti ništavnim svoje ugovore s velikim farmaceutskim divom Pfizerom. Tajlandska vlada također će tražiti milijarde dolara odštete od Pfizera kao kompenzaciju za ‘ljudsku olupinu’ koju je prouzročio u obliku smrti i ozljeda u njihovu Kraljevstvu.

Prema riječima profesora Sucharita Bhakdija, glasnogovornik je rekao da “ćemo se pobrinuti da Tajland bude prva zemlja na svijetu koja će ovaj ugovor (s Pfizerom) proglasiti ništavnim.”

Rečeno nam je da je kraljevska obitelj u Tajlandu bila izravno pogođena Pfizerovim injekcijama za covid, koje su navodno naškodile kraljevoj kćeri, mladoj i zdravoj princezi Bajrakitiyabhi, koja je kolabirala dok je trčala zbog problema sa srcem.

Nakon pokretanja više istraga, tajlandske vlasti rade na okončanju odnosa zemlje s Pfizerom.

(Povezano: Tajland je bio među mnogim zemljama koje je Pfizer maltretirao da guraju injekcije protiv covida kako bi tvrtka mogla zaraditi milijarde dolara.)

Izvješće o kemijskom nasilju : Bhakdi kaže da se sastao s najvišim vladinim savjetnicima i objasnio im kako je cijela premisa iza cjepiva izgrađena na prijestolju laži. Pfizerova prijevara jedina je stvar koja podupire cjepiva jer nema sigurnosnih podataka koji bi pokazali da djeluju kako se tvrdi.

Kad su to čuli, savjetnici tajlandske vlade bili su šokirani i uvjerili su Bhakdija da se pripremaju za raskid Pfizerovih ugovora s tom zemljom.

Tajland traži milijarde odštete od Pfizera zbog lažnih injekcija za Covid

Uz raskidanje ugovora s Pfizerom, tajlandska vlada također planira tražiti odštetu od tvrtke u milijardama dolara. Taj će novac zatim ići na kompenzaciju svim Tajlanđanima koji su “izgubili egzistenciju” kao rezultat Pfizerovog uvođenja covid cjepiva.

“Rasprava koju je naveo s glasnogovornicima tajlandske vlade, zajedno s njihovim savjetnicima tajlandske kraljevske obitelji, značajna je”, piše Nicholas Creed za The Daily Bell .

“Tajlanđani štuju monarhiju, do te mjere da je sveta i bez prijekora; podliježu strogim Lèse-majesté zakonima na koje se poziva kada se Kraljevska obitelj kritizira.”

Ukratko, tajlandska kraljevska obitelj ima veliku moć i utjecaj na poslove kao što je ovaj. Tajlanđani vjeruju njihovim odlukama i sigurno će podržati ovaj potez uklanjanja Pfizera iz svoje nacije.

U prosincu je objavljeno da je princeza Bajrakitiyabha pala od srčanog udara nakon što se cijepila Pfizerom. Ovo je osnova na kojoj kraljevska obitelj sada ide prema tome da Pfizer pozove na odgovornost za svoje zločine protiv čovječnosti.

“Ako bi išta moglo probuditi Tajlanđane iz indoktriniranog sna, izazivajući njihov gnjev i bijes zbog razmjera toga koliko su gadno prevareni – to bi vjerojatno bilo to”, kaže Creed, napominjući da su do sada Tajlanđani padali na masovnu psihozu i “uniformirano obožavanje nove normalne ideologije”.

“Želimo se probuditi iz ove noćne more.”

U komentarima je netko napisao da je Pfizer ne samo maltretirao, već i podmitio vladine dužnosnike, mnoge ucjenom, da kupe i distribuiraju Pfizerova cjepiva protiv covida svom stanovništvu.

“Prijevara kvari sve”, dodala je ova osoba, napominjući da je ugovorno pravo, koje je boja zakona, ovlašteno prema rimskom kanonskom pravu.

“Običajno pravo je superiornije od boje zakona. Magna Carta je nadređena rimskom kanonskom pravu. Ustav Sjedinjenih Američkih Država je vrhovni u Americi.”

Drugi je napisao da Pfizeru i njegovim rukovoditeljima, uključujući izvršnog direktora Alberta Bourlu, treba zaplijeniti svu njihovu imovinu, uključujući i onu koja se drži u bankama diljem svijeta.

“Izađite i uhitite sve rukovoditelje Pfizera na svom tlu”, dodala je ta osoba. “Ovi žohari se sigurno skrivaju negdje u nekoj zemlji.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp