Škola pomogla 13-godišnjoj djevojčici da izvrši “tranziciju” i postane muško bez znanja roditelja

Škola pomogla 13-godišnjoj djevojčici da izvrši “tranziciju” i postane muško bez znanja roditelja

Školski savjetnik potajno je dao 13-godišnjoj djevojčici “pribor za grudi” i potaknuo je da od svojih roditelja sakrije činjenicu da nosi “asistenta”.

Djevojčičina bijesna majka, Amber Lavin iz Mainea, rekla je za National Review da je u prosincu pronašla odjeću svoje kćeri koja je pokrivala grudi i suočila se s tinejdžericom, koja je isprva lagala da joj ju je dao prijatelj.

Također se navodi da su drugi članovi osoblja u školi pomogli potvrditi novootkriveni muški identitet djevojčice nazivajući je muškim imenom i koristeći muške zamjenice.

Lavigne sada poziva na istragu nakon što je saznala da je školski službenik navodno dao njezinoj kćeri korektor za grudi kako bi joj pomogao da izgleda muško.

Majčini odvjetnici tvrde da škola koja iza leđa roditelja savjetuje dijete o promjeni spola krši ustav.

“Roditelji neće moći učinkovito osigurati sigurnost svoje djece ako propuste kritične informacije koje se tiču ​​njihove djece”, rekao je jedan od Lavigneinih odvjetnika.

Odvjetnici, koji rade za Goldvater Group sa sjedištem u Arizoni, poslali su pismo predsjedniku školskog odbora Great Salt Bay zahtijevajući istragu i tražeći od odbora da ažurira svoju politiku kako bi roditelji u takvim situacijama morali biti obaviješteni u budućnosti.

Majka iz Mainea također je otkrila da je “demokratkinja koja vodi posao mentalnog zdravlja” koja je “godinama radila s transrodnim klijentima”.

Lavinina partijska pripadnost je relevantna jer priča dolazi nakon velike političke borbe oko seksualne tranzicije djece u Americi.

Tinejdžerica je navodno „počela pričati o prijatelju koji je panseksualac, a drugom prijatelju o poliseksualcu“, kada je imala samo 11 godina, a njena majka je tada razmišljala: „Zašto upravo sada razgovaramo o seksualnosti? Ti imaš 11 godina.”

Majka je rekla da je ova korupcija umova američkih školaraca „društvena zaraza“.

„Imam ljude u svom životu koji rade u drugim državnim školama u Meynu. Ovo se događa posvuda: jednog dana ova djevojka iznenada izjavljuje da je dječak, a tjedan dana kasnije odlučuje da nije“, rekla je ona za National Review .

Što se tiče njezine kćeri, Lavigne je objasnila da joj “trenutačno ne dopušta da donosi odluke koje će joj promijeniti život” i brine se da bi mogla početi “uzimati testosteron” i “uništiti svoje tijelo” kada napuni 18 godina.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp