Upozorenje: SZO imenuje transhumanista dr. Jeremyja Farrara glavnim znanstvenikom za globalno zdravlje

Upozorenje: SZO imenuje transhumanista dr. Jeremyja Farrara glavnim znanstvenikom za globalno zdravlje

  1. prosinca 2022. Svjetska zdravstvena organizacija imenovala je dr. Jeremyja Farrara svojim novim glavnim znanstvenikom za globalno zdravlje. Kao glavni znanstvenik, Farrar će nadgledati znanstveni odjel WHO-a “za razvoj i pružanje visokokvalitetnih zdravstvenih usluga” diljem svijeta.

Kao što je detaljno opisano u “ The Dam of Lies Surrounding COVID Lab Leak Is Breaking ,” 1. veljače 2020., Farrar je sazvao konferencijski poziv s dr. Anthonyjem Faucijem, dr. Francisom Collinsom i nekoliko znanstvenika kako bi razgovarali o znakovima da je virus SARS-CoV- 2 bio genetski modificiran, što je značilo da je pandemija rezultat curenja podataka iz laboratorija.

U to vrijeme, Farrar je napisao da “U spektru ako je nula priroda, a 100 oslobađanje — ja sam iskreno na 50!”  Ali umjesto da bude transparentan, Farrar je postao suučesnik u Faucijevom i Collinsovom  zataškavanju podrijetla SARS-CoV-2. Ali to nije jedini razlog za zabrinutost zbog Farrarove nove uloge.

Farrarove veze s globalističkom kabalom

Farrar je bio direktor Wellcome Trusta od 2013. do veljače 2023., a kako je objasnila istraživačka novinarka Whitney Webb u videu iznad, Wellcome Trust je dio tehnokratske globalističke mreže i modernog eugeničkog pokreta. 

Ne samo da je Wellcome Trust arhivar Eugeničkog društva, sada poznatog kao Institut Galton, već ima i vlastiti centar kojim upravlja eugenika. Centar za ljudsku genetiku Wellcome Trusta istražuje genetiku rasa i osjetljivost na bolesti i neplodnost te sufinancira istraživanje i razvoj cjepiva i metoda kontrole rađanja sa Zakladom Billa i Melinde Gates.

Wellcomeov odbor sastoji se od sadašnjih ili bivših bankara, direktora osiguranja i članova investicijskog odbora. Osnivač, Sir Henry Wellcome, još za života osnovao je tvrtku koja je kasnije postala GlaxoSmithKline, tako da je Wellcome Trust u biti “filantropska ruka” GSK-a. Wellcome Trust također je jedan od investitora koji stoji iza Vaccitecha, privatne tvrtke koja drži patente i tantijeme za AstraZeneca COVID cjepivo.

Uzimajući u obzir plan WHO-a da preuzme kontrolu nad odlukama o zdravstvenoj skrbi diljem svijeta, počevši od odgovora na pandemiju — potez koji će WHO u biti pretvoriti u inkubator za jednu svjetsku vladu ili Novi svjetski poredak (NWO) — odabir Farrara ima smisla. On je dio tehnokracije i već je insajder u eugenici.

Recept za katastrofu

Ako  WHO-ov Ugovor o pandemiji  bude potpisan ove godine (a postoji svaki razlog za sumnju da će biti), onda će Farrar imati neviđenu moć i utjecaj, jer zemlje članice neće imati drugog izbora nego pridržavati se njegovih medicinskih preporuka. Ono što je toliko zabrinjavajuće u vezi s tim je njegova spremnost da prigrli bezobzirnu znanost i transhumanističke ideale.

Kao što je primijetio Webb, Farrar je bio na čelu razvoja cjepiva, tako da se eksperimentalna genska terapija sada koristi kao preventiva za virusne infekcije. Kada je izbio COVID, Farrar je osnovao Wellcome Leap, organizaciju koja “gradi hrabre, nekonvencionalne programe” čiji je “cilj dati… naizgled nemoguće rezultate u naizgled nemogućim rokovima”. 4

Izvršna direktorica tvrtke Wellcome Leap, Regina Dugan, 5  , radila je u američkoj Agenciji za napredne obrambene istraživačke projekte (DARPA) od 1996. do 2012. Između 2009. i 2012. bila je prva žena direktorica. Godine 2012. Dugan je napustio DARPA-u kako bi stvorio DARPA-in ekvivalent za Google pod nazivom Advanced Technology and Projects (ATAP). Kasnije je preuzela sličan projekt na Facebooku, nazvan Building 8.

DARPA je, naravno, jako uložila u transhumanističke tehnologije za upotrebu kod vojnika, uključujući sučelja mozak-stroj i druge još ekstremnije ideje. Wellcome Leap je u osnovi DARPA globalnog javnog zdravlja, sa svim transhumanističkim konotacijama koje donosi, a to je način razmišljanja koji Farrar donosi na svoju poziciju glavnog znanstvenika u WHO-u. Što bi moglo poći po zlu?

“Tvrdio bih da je Farrar recept za katastrofu kada se radi o nametanju eksperimentalnih medicinskih tehnologija populaciji tijekom javnozdravstvenih kriza”,  kaže Webb. “Ovo je tip koji je jako puno ulagao u ove stvari…

Što se tiče vrsta politika odgovora na pandemiju koje on podržava, to su blokade, maske – u biti sve te stvari. I on je bio arhitekt puno toga, posebno za WHO tijekom COVID-19. Konzistentno je podržavao politike koje zapravo, u konačnici, nemaju mnogo veze s javnim zdravstvom.”

Farrar će globalno uvesti transhumanizam

Kao što je Webb detaljnije objasnilo u svom intervjuu s Kim Iversen, ono što vidimo je spajanje medicinske industrije s Big Tech i vojno-obavještajnim kompleksom. Postoje dugogodišnji planovi za uvođenje bionadzora, a to se radi prvenstveno kroz zdravstveni sektor.

Tehnologije nadzora u osnovi se uvode i prodaju kao tehnologije koje vam pomažu da bolje upravljate svojim zdravljem, ali, u konačnici, ne radi se o promicanju zdravlja, već o implementaciji sve invazivnijih mehanizama nadzora bez paljenja zvona za uzbunu.

Prema povjesničaru i transhumanističkom “guruu” WEF-a Yuvalu Harariju, nosive i/ili implantirane tehnologije nadzora u konačnici će se koristiti “za brisanje neslaganja, jer čak i ako se izvana ponašate kao da se slažete s vodstvom i podržavate određene programe i politike, ali interno se ne slažete, vlada će to znati.”

Kao što je primijetio Webb, “To je njegovo tumačenje te stvari i potpuno je suludo.” Što se tiče Farrarovog Wellcome Leapa, nema sumnje da je njegov fokus, kao i DARPA-in, na transhumanističkom istraživanju. Na primjer, jedan projekt uključuje mapiranje razvoja mozga dojenčadi kako bi se stvorio “savršeni model dječjeg mozga” koji zatim namjeravaju koristiti kao osnovu za intervencije koje se temelje na umjetnoj inteligenciji kod dojenčadi i male djece, s ciljem da ih učine “kognitivno homogenima”. 6  Kao što je primijetio Webb:

„To jednostavno zvuči kao luda znanstvenička stvar i prema Wellcome Leapu, koja je opet organizacija s velikim utjecajem, nadaju se da će 80% djece biti podvrgnuto tome do 2030. Dakle, ako je Jeremy Farrar kao glavni znanstvenik WHO-a voljan potpisati takav program, s takvim suludim ambicijama… Mislim, to je kao nešto iz ‘Vrli novi svijet’ Aldousa Huxleya.”

Drugi istražitelji također su identificirali Farrara kao dio male, ali globalne mreže koja radi iza kulisa kako bi utjecala na globalno zdravlje, financije i upravljanje. U rujnu 2021. njemački novinar i redatelj Markus Langemann objavio je video iznad, u kojem predstavlja neke od naglasaka iz dokumenta od 170 stranica koji detaljno opisuje više od 7200 poveznica između 6500 entiteta i objekata, uključujući tokove plaćanja i ulaganja povezana s COVID- prevarom.

Dokument možete pregledati i  preuzeti ovdje. Ovaj dokument nastao je korištenjem softvera koji istražitelji i detektivi koriste kako bi im pomogao identificirati skrivene veze između potencijalnih osumnjičenika na temelju javno dostupnih podataka.

Crvene strelice koriste se u cijelom dokumentu za označavanje tokova novca, kao što su potpore, donacije i druga plaćanja. Kao jedan primjer, kao što je prikazano na stranici 3, najmanje 21 američko sveučilište financiraju samo tri ključne organizacije, Zaklada Bill & Melinda Gates, projekt Otvorene filantropije (zaklada za istraživanje i dodjelu bespovratnih sredstava povezana sa Svjetskim ekonomskim forumom) i Wellcome Trust.

Farrar i glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus dio su male i usko povezane, ali globalne mreže koja radi iza kulisa kako bi utjecala na globalno zdravlje, financije i upravljanje.

Prema anonimnom informatičaru koji je izradio dokument, jezgra ove “COVID kriminalne mreže”, oko koje se uglavnom sve vrti, nije veća od 20-30 ljudi. Nekoliko ih se pojavljuje na stranici 36, a među njima nalazimo ne samo Farrara, već i glavnog direktora WHO-a Tedrosa Adhanoma Ghebreysusa.

Ova blisko povezana skupina ljudi okupila se 8. svibnja 2019. na događaju CDU/CSU gdje su raspravljali o tome kako ojačati globalno zdravlje i provesti ciljeve održivog razvoja Ujedinjenih naroda. CDU/CSU politički je savez dviju njemačkih političkih stranaka, Kršćansko-demokratske unije Njemačke (CDU) i Kršćansko-socijalne unije u Bavarskoj (CSU).

Od tog sastanka u svibnju 2019. nadalje, ti se pojedinci stalno iznova nalaze u radnim skupinama koje se preklapaju. Također ih možete naći kako trljaju laktove u prošlosti.

Jedan događaj kojem je Farrar prisustvovao, a koji se čini relevantnim, bila je stolna vježba od 14. veljače 2019. o međunarodnom odgovoru na namjerne biološke događaje, kao što je prikazano na stranici 124. Pojedinci iz kineskog CDC-a i Zaklade Gates također su bili prisutni.

Godine 2018. Farrar je postao član Međunarodnog savjetodavnog odbora za globalno zdravlje. Također se pridružio Odboru za praćenje globalne pripravnosti, zajedničkom ogranku SZO-a i Svjetske banke, koji je službeno pokrenut u svibnju 2018. Dr. Anthony Fauci također je član ovog odbora.

Ključne organizacije

Zbog složenosti mrežnih veza, nema jednostavnog načina da ih ovdje sažmemo. Jednostavno morate proći kroz dokument, stranicu po stranicu. Ipak, ključne organizacije, čije su mrežne veze detaljne, uključuju:

Čini se da je Zaklada Bill & Melinda Gates blizu vrha ili središta ove kriminalne mreže, ovisno o tome kako je zamislite. Gates je također glavni financijer WHO-a, a, kako je primijetio Webb, vjerojatno su milijarderi poput Gatesa i njegovih saveznika iz Big Pharme i Big Tech-a oni koji povlače konce WHO-a.

U konačnici, oni su ti koji pokušavaju preuzeti kontrolu nad globalnim zdravljem, budući da je medicina sredstvo koje će koristiti za uvođenje svoje tehnokratsketranshumanističke  distopije.

Kako je WHO koristio prethodne instrumente za borbu protiv pandemije

Da bismo dobili predodžbu o tome kako bi WHO na kraju mogao zloupotrijebiti ovlasti koje bi stekao svojim Ugovorom o pandemiji, možemo pogledati Međunarodne zdravstvene propise (IHR), 8 koje  su SAD potpisale 2005. godine.

IHR je ono što je ovlastilo SZO da proglasi izvanredno stanje u javnom zdravstvu od međunarodne važnosti (PHEIC). 9  Ovo je posebna pravna kategorija koja WHO-u omogućuje pokretanje određenih ugovora i postupaka, uključujući ugovore o lijekovima i cjepivima.

IHR dopušta neizabranom glavnom direktoru WHO-a da proglasi PHEIC i, odjednom, sve države članice moraju plesati na njegovu melodiju. U osnovi WHO-u daje diktatorske ovlasti nad zdravstvenom politikom.

PHEIC-ovi su uključivali lažnu pandemiju svinjske gripe H1N1 2009., beznačajnu epidemiju Zike 2016., prenaglašenu epidemiju ebole 2019. i, naravno, masovno preuveličanu pandemiju COVID-a 2020. Svi su ti PHEIC-ovi bili loše postupani i WHO je bila kritizirana kao nesposobna i pokvarena.

Dakle, preko IHR-a, WHO je već dobila značajnu moć da diktira globalnu zdravstvenu politiku u pogledu pandemija, a iskoristili su tu moć da prevare nacije svijeta da potroše milijarde dolara na protumjere, posebno lijekove i cjepiva, koja nisu činila baš ništa dobroga.

U tom smislu, WHO je zapravo samo još jedan instrument za prijenos bogatstva. Suradnici SZO-a u Big Pharmi zarađuju milijarde na novcu poreznih obveznika, dok su ljudi u svijetu prepušteni da trpe posljedice brzopoteznih cjepiva.

Njegovo postupanje s pandemijom COVID-a bilo je neviđeno loše jer su oni stajali iza uskraćivanja ranog liječenja sigurnim lijekovima diljem svijeta. Dakle, zašto bi itko očekivao da će WHO postati manje korumpiran ako mu se da još više ovlasti i kontrole, što će im Ugovor o pandemiji dati?

WHO produljuje izvanredno stanje u vezi s COVID-om

Dodatni dokaz da je WHO korumpiran i nesposoban može se vidjeti u činjenici da su krajem siječnja 2023. produžili javnozdravstveno izvanredno stanje zbog COVID-a za još tri mjeseca. Dakle, iako su vladini dužnosnici diljem svijeta javno izjavili da je pandemija gotova, WHO se ne želi odreći izvanrednih ovlasti.

Čak i ako WHO na kraju odustane od PHEIC-a, oni imaju plan kako i dalje sve držati na nogama uz poslovičnu vatru. Kako izvještava STAT News: 12

“Kako bismo se pripremili za eventualno ukidanje PHEIC-a, povjerenstvo za hitne slučajeve preporučilo je WHO-u da razvije druge načine za održavanje pozornosti na COVID-u, uključujući ubrzanje integracije nadzora za COVID-om u dugogodišnji program koji prati prijenos gripe i evoluciju virusa širom svijeta.”

Drugim riječima, nastavit će širiti strah i gurati na provedbu biološkog nadzora i putovnica/digitalnih osobnih iskaznica cjepiva. Slično, tijekom sastanka WEF-a u siječnju 2023. u Davosu, Švicarska, bivši premijer Ujedinjenog Kraljevstva, Tony Blair, pozvao je na “digitalnu infrastrukturu” za praćenje statusa cijepljenja svih, ne samo za COVID već i za sva druga “cjepiva koja će doći niz liniju.” 

Gdje god pogledate, pijuni globalističke kabale pjevaju istu melodiju. Oni žele više nadzora i kontrole nad stanovništvom, što se prevodi u manje osobne slobode i tjelesne autonomije.

SAD produljuje izvanredno stanje u vezi s COVID-om

Predsjednik Biden također se drži svojih izvanrednih ovlasti iako izvanredno stanje ne postoji. U rujnu 2022. rekao je da je pandemija gotova. Zatim je 11. siječnja 2023. produžio izvanredno stanje u javnom zdravstvu do travnja 15, navodno zbog pojave XBB.1.5.

Iako se ova varijanta brzo širi, uzrokuje samo blage simptome prehlade. Dakle, u biti, vlada sada uzima ovlasti za hitne slučajeve zbog simptoma prehlade. Što je sljedeće? Svi znakovi upućuju na ideju da je COVID zamišljen kao “trajna hitna situacija”, i, naravno, što se duže odvlači, to se više ljudi pomiruje s tom činjenicom.

Osim omogućavanja protuustavnih prekoračenja, postoje i drugi razlozi za zadržavanje statusa izvanrednog stanja u javnom zdravstvu. Ono što je važno, omogućuje raspodjelu medicinskih resursa i financiranja od kojih koristi Big Pharma i medicinska industrija. Na primjer, ukidanje izvanrednog stanja ograničilo bi tko može administrirati lijekove za COVID-19 – poput ljekarnika – u vrijeme kada Big Pharma pokušava privući više ljudi na pojačanje.

Što možete učiniti?

Iako će spriječavanje stupanja na snagu Ugovora SZO-a o pandemiji biti iznimno teško, ako ne i nemoguće, budući da “obični ljudi” nemaju pravo glasa po tom pitanju, još uvijek postoje stvari koje možete učiniti kako biste zaštitili svoju slobodu. Važno je da se nikako ne smijete registrirati za putovnicu za cjepivo, digitalnu iskaznicu ili digitalnu valutu središnje banke (CBDC).

Oni će se prodavati kao čuda praktičnosti, ali ne dajte se zavarati. Oni su ulaz u zatvorsko stanje iz kojeg nećete moći izaći. Naša najveća nada za osujećivanje plana za jednu svjetsku vladu jest masovno odbijanje usvajanja ovih temeljnih tehnologija nadzora. Jednom kada nacija potpuno ostane bez gotovine, cijelo stanovništvo je zarobljeno.

Umjesto toga, moramo izgraditi i proširiti paralelna gospodarstva i industrije koje se ne oslanjaju na te tehnologije. Počnite s malim i lokalnim, i razvijajte snažne zajednice za uzajamnu podršku i razmjenu. Na taj način postajete otporniji na prisilu.

Osim toga, trebate procijeniti svoju vlastitu situaciju i odrediti kako možete postati neovisniji i otporniji na prijetnje kao što su financijski krah i nestašica hrane. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp