Klaus Schwab danas otvara World government summit u Dubaiju – Sprema se novi susret bolesnih elitista

Klaus Schwab danas otvara World government summit u Dubaiju – Sprema se novi susret bolesnih elitista

Od snježnih vrhova Davosa do pustinjskog pijeska Ujedinjenih Arapskih Emirata, neizabrane globalističke elite ne vole ništa bolje nego sastajati se i raspravljati o svojim planovima za budući svijet – koji su dizajnirali, izgradili i njime upravljali kao dio “4. Industrijske revolucije. ”

Najnoviji primjer počinje u ponedjeljak kada se osnivač i izvršni predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) Klaus Schwab pridružuje godišnjem samitu Svjetske vlade (WGS) 2023. u Dubaiju kako bi održao uvodnu riječ i uvodne napomene.

Samo prošle godine, pozdravio je prisutne na sastanku SEF-a u Davosu salutom priznajući samovažnost onih koji su privučeni da ga čuju kako govori i njihovu ulogu u oblikovanju svijeta.

„Budućnost se ne događa samo tako. Budućnost gradimo mi, moćna zajednica poput vas ovdje u ovoj prostoriji. Imamo sredstva da popravimo stanje u svijetu, ali su potrebna dva uvjeta”, istaknuo je Schwab.

“Prvi je da svi djelujemo kao akteri većih zajednica. Služiti ne samo osobnim interesima, već i zajednici. To je ono što nazivamo odgovornošću dionika. I drugo, surađivati.”

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp