Ovo je plan: Do 2025. većina preživjelih jesti će bube i bit će transrodne osobe povezane sa super računalom

Ovo je plan: Do 2025. većina preživjelih jesti će bube i bit će transrodne osobe povezane sa super računalom

Kako će svijet izgledati za dvije godine? Odgovor je mnogo manje ljudski.

Dio plana je pretvoriti svačiji tanjur za večeru u gomile buba i “biljnih” laboratorijskih kreacija, umjesto mesa i jaja koje čovječanstvo jede tisućljećima. Svačija tijela također će biti pretvorena u transrodne hibride i povezana s transhumanističkim super računalom.

Već smo svjedoci transformacije sljedeće generacije pod LGBT zastavu. Ovo je uvod u transhumanizam cijelog preostalog čovječanstva kada Veliko Resetiranje dođe u puni zamah.


Trenutačno je na dnevnom redu određivanje cijena tradicionalne hrane za sve kroz inflaciju i probleme u opskrbnom lancu. Energetska kriza također je dio mješavine jer čini gnojiva preskupom za proizvodnju.

Inflacija cijena jaja i povezane nestašice još su jedan potez u planu smrti milijunske “elite”. Prvo, bilo je meso; sada su to jaja; i na kraju će sve prirodno, dobro i zdravo biti ugašeno u zamjenu za globalističku distopiju koja se stvara pred našim očima.

“Ptičja gripa” je farsa; Cijene jaja su visoke zbog ‘dogovora među vodećima u industriji’

Najnoviji podaci Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO) pokazuju da će svjetske cijene hrane dosegnuti najvišu razinu u povijesti 2022. godine. To je postignuto unatoč padu cijena hrane devet uzastopnih mjeseci od travnja do prosinca.

Cijene mesa, mliječnih proizvoda i biljnog ulja trenutno su na najvišim razinama od kada je FAO prvi put počeo voditi evidenciju 1990. Prethodni rekord postavljen je 2011.

Mnogo je isprika kojima se objašnjava visoka cijena posebno jaja, za koju nam kažu da je prvenstveno posljedica “ptičje gripe”. Međutim, pravi proizvođači jaja kažu drugačije.

Samo šest posto kokoši koje nose jaja zaraženo je ptičjom gripom, što nije ni približno dovoljno da objasni dramatične nestašice i poskupljenja koja se sada mogu vidjeti u trgovinama mješovitom robom.

Dok se sve ovo događa, medijski stroj pod kontrolom globalista tvrdi da su jaja ionako nezdrava i da bi ih ljudi dobrovoljno trebali prestati jesti i umjesto toga prijeći na laboratorijski proizvedene zamjene za jaja i drugu lažnu hranu.

Kada covid mRNA “cjepiva” završe s ubijanjem većine ljudskog stada i reprogramiranjem DNK ostatka, oni koji ostanu kao hibridi čovjeka i stroja bit će pripremljeni i spremni konzumirati svu ovu lažnu hranu dok “elita” jede svu dobre stvari sustavno uklonjene s potrošačkog tržišta.

Europska unija (EU) prednjači u promicanju programa protiv mesa i kontrole korova. Brojne vrste insekata nedavno su odobrene za ljudsku prehranu diljem europskog bloka, a mediji su sada zauzeti njihovim guranjem potrošačima.

“Forbes je ponovio četiri klasične točke razgovora o kondicioniranju sadržane u cjelokupnoj mainstream propagandi koja nam govori da jedemo bube”, piše The Covid Blog. “To je potpuno ista metoda koju je koristio ruski psiholog Ivan Pavlov da natjera pse da sline samo od zvuka metronoma.” Četiri utvrđene propagandne točke govora o jedenju buba su:

  • bogate su proteinima
    • delikatese su u mnogim dijelovima svijeta
    • Jedenje kukaca zaustavlja klimatske promjene
    • Konzumiranje kukaca poboljšava globalnu sigurnost hrane

Cilj je natjerati ljude da “sline” nad bubama, za razliku od prirodne mučnine i potencijalnog povraćanja.

Europljani su jasno predviđeni da budu prvi u redu za agendu jedenja kukaca. Slijede Sjedinjene Države, koje su nulta točka za globalističko programiranje i depopulaciju.

Tu je i “transmaxxing” trend depopulacije koji uključuje ispiranje mozga mladim muškarcima kako bi se odrekli svoje muškosti i pretvorili u “žene”. Ovo su tipovi “ljudi” koje globalisti programiraju da to postanu budući robovi koji jedu bube u Novom svjetskom poretku.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp