Pripremaju li nas to za novu lažnu pandemiju? Globalna elita sve više gura priču o ptičjoj gripi

Pripremaju li nas to za novu lažnu pandemiju? Globalna elita sve više gura priču o ptičjoj gripi

Globalna elita uz pomoć mainstream medija, već je počela uspostavljati službeni narativ o “ptičjoj gripi”.

Iako još uvijek nema znakova da se virus ptičje gripe može proširiti na ljude, stručnjaci navodno pozorno prate izbijanje.

Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) također radi na tome da nam zalihe cjepiva budu dostupne, ako se dogodi najgore.

Čini se da je samo pitanje vremena kada će ljudska ptičja gripa postati sljedeća plandemija.

Stvaranje priče o ptičjoj gripi koja je slična onoj koju su izgradili oko prevare COVID-a znači da bi vladajuća klasa mogla “ubiti dvije muhe jednim udarcem”, da tako kažem. Uništio bi naše već uništene zalihe hrane dok bi terorizirao naivnu javnost da se cijepi najvjerojatnije eksperimentalnim i poznatim kao štetnim injekcijama mRNA koje će dovesti do depopulacije.

Prema ABC Newsu, konkretna epidemija oko koje vladari osmišljavaju priču uzrokovana je virusom ptičje gripe H5N1, koji je prvi put otkriven u Kini 1996. Godine 2021. pojavila se nova varijanta tog virusa i počela se širiti svijetom. Virus je počeo zaražavati piliće na farmama peradi u Sjedinjenim Državama u veljači 2022. godine.

Nichola Hill, virologinja sa Sveučilišta Massachusetts Boston pomaže da se ova priča održi. Tvrdi se da je ovo najsmrtonosnija epidemija ptičje gripe u povijesti SAD-a s  gotovo 60 milijuna pogođenih peradi. A pod “pogođenima” oni misle na zaklane i izlučene bez obzira jesu li bolesni ili ne. Divlje ptice u svih 50 država imaju virus.

A utječe i na druge vrste. “Nikad prije nije viđeno u ovolikom broju različitih divljih vrsta”, kaže Hill. Također inficira sisavce: tvorovi, medvjedi, tuljani, lisice, dupini i životinje drugih vrsta pojavljuju se s virusom. “Ptičja gripa se zapravo ne bi trebala ponašati tako”, kaže ona.

“Još uvijek ne pogađa tu čarobnu kombinaciju mutacija koje su neophodne za otključavanje učinkovitog prijenosa kod ljudi”, kaže Hill. No svejedno je važno promatrati i pokušati spriječiti širenje H5N1 u drugim životinjskim vrstama, jer svaki put kada se prilagodi novom domaćinu, postoji mogućnost da se te mutacije dogode. “Svaki put bacamo kockice”, kaže ona.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp