Savezništvo svih tajnih društava protiv čovječanstva

Savezništvo svih tajnih društava protiv čovječanstva

U dvije godine dogodilo se puno po pitanju buđenja svijeta. To se više ne može zanijekati. Sad imamo možda neke druge probleme, a i reset se provodi na druge načine, no svakim danom se budnost svijeta višestruko povećava i taj proces se više ne može zaustaviti. Sad je važno samo to kako neprijatelja pokoriti i naposljetku potpuno uništiti. Činjenica je da smo mi ljudi jedina stvarna sila i snaga na ovoj planeti i sam smisao njenog postojanja.

Nas nitko nije mogao pokoriti ni u stara vremena, kad nas je još bilo malo. Dokaz tome je što nas danas ima preko 8 milijardi, dok su mnogi naši neprijatelji iz davnina otišli u nepovrat. Točnije rečeno, mi smo ih tamo otpremili.

 

U ovom trenutku smo se suočili s možda najozbiljnijim protivnikom. Istini za volju treba priznati da taj trenutak traje već nekoliko stotina godina, ali baš danas je došlo do savezništva svih tajnih društava i ostalih struktura moći koje su protiv nas i ti faktori se lijepo slažu, jer imaju zajednički interes i njega su postavili iznad svih pojedinačnih interesa.

 

I oni su se svađali ranije, ali su uvidjeli da im to ne koristi. Zato je došlo do sporazuma i dogovora među njima, pa su sad jači nego ikada ranije. Pojačali su si resurse, stvorili zavidnu tehnologiju, napravili Agendu 2030 i precizno je ostvaruju.

 

Ako su mogli oni, zašto to ne bismo mogli i mi? I mi imamo zajednički interes, koji bi nam trebao biti nadređen svim pojedinačnim interesima, kako bismo pobijedili u ovom ratu protiv čovječanstva i oslobodili se ropstva. U ovom trenutku je taj interes neodvojiv od naše borbe za samoodržanjem, pa se tako odnosi na svakog čovjeka bez izuzetka. I onda zašto bi nama bilo važno tko se od nas kojem Bogu moli, što jede, kako se oblači, kojem društvenom statusu pripada, tko mu je otac i majka itd. To bi nam trebalo biti nebitno u ovoj situaciji, jer smo svi podjednako napadnuti i to iz svih oružja.

 

Za neprijatelja smo mi samo brojevi. Otrovi su praktički u svemu. Hrani, zraku, vodi, cjepivu, raznoraznoj medicini i drugdje. Računa ako nas ne pogodi jedno, pogodit će nas drugo ili peto. Njemu je sasvim svejedno hoće li netko pasti radi svoje nepromišljenosti ili zato što mu je slabiji imunitet, pa će ipak stradati iako nije primio cjepivo.

 

Zato je od presudne važnosti da se prestanemo dijeliti po svim mogućim osnovama i potpuno bezrazložno. Mene ionako nitko neće pitati kojem Bogu da se moli, što da jede i kako da vodi svoj život. Ako neće mene, neće ni vas. Ako neće vas, nećete ni vi dopustiti da vam netko drugi kroji život. Znači, mi ovdje nemamo baš nikakav problem. Problem je onaj koji stalno kuha spletke i u uho vam šapuće da je druga osoba problem. Najbolja obrana od toga je vijerno slijediti zajednički interes i ne skretati s tog puta do konačne pobjede.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp