Na korak smo od legalne pedofilije: Pedagozi u Americi tvrde da mala djeca nisu “nevina” i da im se mora govoriti o seksualnosti

Na korak smo od legalne pedofilije: Pedagozi u Americi tvrde da mala djeca nisu “nevina” i da im se mora govoriti o seksualnosti

Predškolska učiteljica i učiteljica u ranom djetinjstvu više su puta napadale ideju “nevinosti u djetinjstvu” i tvrdile da bi odgajatelji u ranom djetinjstvu trebali upoznati djecu s rodnom ideologijom u najmlađoj dobi, doznaje Fox News Digital.

William “Willie” Villalpando radi na koledžu Santa Ana u Kaliforniji gdje predaje rani razvoj djeteta. Na svom je Instagramu naveo i da je odgojitelj.

Fox News pronašao je dokumentaciju da je Villalpando radio u predškolskom odjelu Rialto Unified School District od najkasnije 2016. do lipnja 2021., posljednjeg datuma kada je Kalifornija ažurirala evidenciju učitelja.

Nije bilo jasno hoće li Villalpando nastaviti raditi za okrug u školskoj godini 2022.-23., a odbili su komentirati. Kad je Fox News stigao do Villalpandove adrese e-pošte u okrugu Rialto, nije vraćen pošiljatelju.

Godine 2020. Villalpando je ideju o “nevinosti tijekom djetinjstva” nazvao primjerom “mitologije”.

William "Willy" Villalpando rekao je da se o "queernessu" i "seksualnosti" treba raspravljati u učionicama. 

Zatim je napao ideju da djeca ne bi trebala biti izložena “seksualnosti”, tvrdeći da je “takvo gledište vrlo bjelačko, kršćansko, višeklasno, cisrodno i heterocentrično”.

“Ne govoriti o tome u učionici znači NE dopustiti djeci da budu djeca. Govori tim ljudima da ne zaslužuju postojati”, rekao je u rujnu 2021. “Djeca nikad nisu premlada.”

“Poradimo na tome da razgradimo neke vlastite predrasude. (Odrasli pogrešno povezuju raspravu o spolnosti i rodu kao izjednačavanje rasprave o seksu.)”, rekla je edukatorica.

Okružni koledž Santa Ana, gdje učiteljica radi, rekao je za Fox News da “ne odobrava nikakav oblik napada na ‘nevinost djetinjstva'”.

“Naši RSCCD Community College studiji o razvoju djeteta i obrazovanje ne bave se niti podučavaju rodne studije”, rekao je okrug.

U podcastu Rainbow Parenting u studenom 2022. rekao je da “imamo toliko ljudi koji nam govore da je o tome neprimjereno razgovarati. I tako sam rekao, hej, možemo razgovarati o ovome.”

Dodao je da bi odgojitelji trebali razgovarati s malom djecom o queer ideologiji čak i ako roditelji izbjegavaju tu temu.

William Villalpando više puta je napadao ideju “nevinosti iz djetinjstva” kao nešto što ne postoji.

“Roditelji još nisu razgovarali o tim stvarima sa svojom djecom, da djeca ne znaju, da su možda interspolni, da su stariji… nebinarni. I doista, djeca imaju pravo vidjeti sebe u našim učionicama. Nije u redu jednostavno zaboraviti na njih ili ih izbaciti samo zato što bi to moglo biti neugodno nama ili drugim ljudima.”

Prema Villalpandu, “razgovor s djecom o rodu” uključuje i govorenje da je to “društveni konstrukt”.

Olivia Garrison je u svojoj učionici govorila o učenicima koji su u tranziciji u društvu. 

„Ovo ide uz učenje djece da pitaju druge za zamjenice. Vjerujte mi kad kažem da djeca to shvate puno brže nego što im to odrasli vjeruju. “Neka djeca vježbaju s vama”, rekao je.

“Djeca istražuju i razumiju rodne asocijacije prije nego izgovore svoje prve riječi”, rekao je.

“Oko 3 do 4 mjeseca starosti, bebe pokazuju spolne preferencije u tome koga gledaju.”

“S 3 godine dijete može označiti svoj percipirani rodni identitet”, rekao je. “Do 4. godine djeca imaju stabilan osjećaj svog rodnog identiteta i imaju pretpostavke i uvjerenja o tome što mogu, a što ne mogu raditi na temelju svog spola (tj. lutke su za djevojčice, autići su za dječake).”Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp