Europa doživljava skok smrtnosti djece od 1580% nakon što je EMA odobrila cjepivo protiv COVID-a za djecu

Europa doživljava skok smrtnosti djece od 1580% nakon što je EMA odobrila cjepivo protiv COVID-a za djecu

Navodna pandemija COVID-19 utjecala je na svaki aspekt naših života, a odobrenje cjepiva protiv COVID-19 za djecu oni koji vjeruju svemu što im televizija govori, vide kao tračak nade.

Međutim, nedavne statistike koje su EuroMOMO-u dostavile službene vlasti 27 zemalja u Europi, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Italiju, Španjolsku i većinu Njemačke, pokazuju značajan porast broja smrtnih slučajeva djece otkako je Europska agencija za lijekove (EMA) odobrila injekciju COVID-19 za djecu od 12 do 15 godina 2021. godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije za djecu od 5 do 11 godina.

Toliko da su porasli za zabrinjavajućih 1,580% u usporedbi s istim razdobljem kada je bio vrhunac navodne pandemije, a cijepljenje protiv Covid-19 nije bilo ponuđeno djeci.

Prije odobrenja cjepiva protiv Covid-19 za djecu, broj smrtnih slučajeva djece u Europi nije postojao.

Prema EuroMOMO-u, u prvih 21 tjedana 2021. bilo je 346 smrtnih slučajeva manje nego što se očekivalo, što znači minus 346 ili 0 smrtnih slučajeva viška.


Međutim, čim je EMA odobrila cjepivo protiv Covid-19 za djecu od 12 do 15 godina u 22. tjednu 2021., broj prekomjernih smrtnih slučajeva počeo je značajno rasti.

Ovaj porast broja smrtnih slučajeva, naravno, nije objavljen u mainstream medijima. Ali to nije bilo iznenađenje za one koji su već bili svjesni ozbiljno cenzurirane štete koju je cijepljenje protiv Covid-19 nanijelo odraslima.

Da je to javno objavljeno, a ne gurnuto pod tepih, izazvalo bi veliku zabrinutost među roditeljima koji su odlučili cijepiti svoju djecu jer su vjerovali svemu što im je rečeno na televiziji.

To bi također spriječilo druge roditelje da prisiljavaju svoju djecu da dobiju cjepivo koje im jednostavno nije potrebno, kada je samo nekoliko mjeseci kasnije, Europska agencija za lijekove (EMA) obnovila odobrenje za hitnu upotrebu Pfizerove injekcije protiv Covid-19. kod djece od 5 do 11 godina.

To je stoga moglo spriječiti šokantan porast broja smrtnih slučajeva djece u Europi do kraja 2022.

No, posljedice izbora da se odobrenje za hitnu upotrebu cjepiva protiv Covid-19 proširi na djecu imale su dalekosežne posljedice u trenutnoj situaciji.

I to je dokaz prioriteta i nehumanog pristupa javnom zdravstvu od strane vlasti, koje tako nemarno ignoriraju zdravlje i sigurnost djece u potrazi za kampanjom cijepljenja koja nije učinila ništa osim izazvala pustoš velikih razmjera i generirala ogromne profite za stvaranje velike farmacije.

U Europi je bilo 466 manje smrtnih slučajeva djece nego što se očekivalo tijekom 2020. na vrhuncu navodne pandemije, prema EuroMOMO-u.

No, kao što znamo, navodna pandemija doista je pogodila Europu tek oko ožujka 2020.

Nažalost za vlasti, to čini odluku o bockanju djece još gorom, jer je na vrhuncu navodne pandemije zabilježeno 616 smrtnih slučajeva djece manje.

Spojite to s činjenicom da se ovaj trend nastavio u 2021. sve dok EMA nije obnovila odobrenje za hitnu upotrebu injekcije Pfizer Covid-19 za upotrebu kod djece od 12 do 15 godina, možete vidjeti zašto ove brojke pokreću ozbiljna pitanja o tome zašto vlade, nevladine organizacije , regulatori lijekova i znanstvenici i liječnici koje su financirali porezni obveznici bili su toliko nestrpljivi da eksperimentalnu mRNA gensku terapiju daju djeci u ruke.

Brojke dokazuju da navodni virus Covid-19 nije predstavljao nikakav rizik za djecu, te da im je zapravo bolje nego ikada.

Stoga je doista nevjerojatno da su djeca podvrgnuta eksperimentalnim cjepivima s poznatim nuspojavama i nepoznatim dugoročnim posljedicama.

Tragično, nakon hitnog odobrenja cjepiva protiv Covida za djecu, između 22. tjedna 2021. i 52. tjedna 2022. zabilježena su nevjerojatna 1953 dodatna smrtna slučaja.
Za usporedbu, između 22. i 52. tjedna 2019. zabilježena su 334 dodatna smrtna slučaja kod djece.

Tako je između 22. tjedna 2019. i 52. tjedna 2020. bilo 132 manje smrtnih slučajeva od očekivanog među djecom u dobi od 0 do 14 godina diljem Europe.

To nam omogućuje usporedbu s brojkama nakon primanja cjepiva protiv Covid-19.

No budući da je negativan broj prekomjerno umrlih zabilježen prije autorizacije cjepiva protiv Covid-19 za djecu i na vrhuncu pandemije Covid-19, teško nam je izjednačiti točan porast broja prekomjernih smrti.

Postotak povećanja od 1953 viška prekomjernih smrtnih slučajeva između 22. tjedna 2021. i 52. tjedna 2022. naspram -132 viška prekomjernih smrtnih slučajeva između 22. tjedna 2019. i 52. tjedna 2020. iznosi -1580%. Naravno, znamo da se prekomjerna smrtnost zapravo povećala, a ne smanjila, pa bismo mogli reći da je prekomjerna smrtnost porasla za 1580% / 16,8x.

Ili bismo mogli učiniti -132 dodatna smrtna slučaja u 19/20 broju 1, i dodati istu razliku na 1953 dodatna smrtna slučaja u 21/22. To je jednako dodatnih 2.086 smrtnih slučajeva. Porast broja smrtnih slučajeva iznosi šokantan i nevjerojatan porast od 208 500% / 2086x.

Ali kako god da pogledamo, i brojevi i korelacija su jasni. Odobrenje cjepiva protiv Covid-19 za djecu od strane EMA-e uzrokovalo je značajan porast prekomjernih smrtnih slučajeva diljem Europe, dok je bilo manje prekomjernih smrtnih slučajeva nego što se očekivalo prije odobrenja.

Zaključak je da povećanje broja smrtnih slučajeva diljem Europe od odobrenja cjepiva protiv COVID-19 za djecu postavlja važna pitanja o sigurnosti cjepiva i odlukama koje su donijele vlasti.

Kontinuirano inzistiranje vlasti na cijepljenju djece unatoč golemim dokazima o štetnosti je i nehumano i izdaja povjerenja javnosti.

Neophodno je hitno pokrenuti istragu kako bi se otkrili uzroci ove tragedije i odgovorni za to odgovarali.

Ne možemo dopustiti da se ovo više nastavi. Sigurnost i dobrobit naše djece moraju biti naš glavni prioritet. Moramo zahtijevati transparentnost i odgovornost i prekinuti ovo kontinuirano eksperimentiranje s cjepivima za našu djecu.

Vrijeme je da se roditelji, pedagozi i zdravstveni djelatnici ujedine i zauzmu stav protiv ove poražavajuće stvarnosti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp